Keystone logo

27 BSc Opleidingen in Milieustudies Milieumanagement 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Milieustudies
  • Milieumanagement
Vakgebieden
  • Milieustudies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Milieustudies Milieumanagement

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de wetenschap, een bachelor's degree is vaak slechts de eerste stap in het verkrijgen van de brede kennis die nodig zijn om te werken in een wetenschappelijk gebied. Een bachelor's degree is breder van opzet dan de volgende master- en doctoraten. Echter, door te kiezen voor een bachelor degree programma dat zich richt op een specifiek vakgebied, kunnen studenten vinden het makkelijker om te verenigen en integreren van de grondbeginselen van de wetenschap dat ze zullen leren tijdens hun undergraduate studies.

Wat is een BSc in Environmental Management? Industriële gifstoffen in de bodem, de impact van de ontwikkeling van woningen op de lokale biodiversiteit en de regionale verschuivingen in lokale weer als gevolg van menselijke activiteiten zijn slechts een paar voorbeelden van problemen waarvan oplossingen vereisen een solide basis van wetenschappelijke leren bijgebracht door het bestuderen van milieubeheer.Aandacht voor de real-world toepassing milieubeheer wordt gebruikt als middel om de integratie van de vele wetenschappelijke disciplines waaraan studenten wordt blootgesteld, met natuurkunde, geologie, chemie en biologie.

Studenten die een bachelor diploma in Environmental Management verdienen leren om een ​​brede kijk op de milieuproblematiek die voortkomen uit zowel menselijke impact en de natuurlijke processen op de wereld om hen heen te nemen. Studenten met een sterke achtergrond in milieubeheer in staat zal zijn om het leven vaardigheden geleerd om kritisch na te denken over kwesties en handelen vanuit een basis van gedegen wetenschappelijke kennis bij het nemen van beslissingen die nodig zijn attributen in veel beroepen van toepassing.

Veel scholen bieden milieu-management programma's, en de kosten van deelname zal variëren tussen hen.In aanvulling op de prijs van het collegegeld, boeken en huisvesting, bij de besluitvorming over de waarde van een programma studenten moeten rekening houden met de mogelijkheden elke school hen biedt om zich te concentreren op hun specifieke belangen op dit brede terrein van de studie.

Zeer weinig bedrijven blijven die vrij zijn van overwegingen van de milieueffecten van hun activiteiten. Als gevolg daarvan moeten bedrijven goed geïnformeerde managers en consultants om hen te helpen navigeren en te voldoen aan milieuvoorschriften. De behoeften van de overheid regelgevende instanties, evenals het behoud groepen toe te voegen aan de vraag naar afgestudeerden van milieu-management programma's.

Zoals wereldbevolking groeit, zal het belang van milieukwaliteit te verhogen, en zo zal de vraag naar milieu-managers in staat zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.