Keystone logo

171 BSc Opleidingen in Milieustudies 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Milieustudies
Vakgebieden
  • Milieustudies (171)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Milieustudies

Een Bachelor of Science in Environmental Studies is een grote mate voor studenten met uiteenlopende belangen. Deze graad helpt studenten voor te bereiden om wetenschappelijke onderwerpen op een nauwkeurige en zinvolle manier te communiceren door middel van een kader voor discussies rond ecologie, behoud, de menselijke gezondheid, en meer. Door de nadruk op de praktische toepassingen van Environmental Studies, dit programma helpt studenten te verbinden hun opleidingen aan de omstandigheden die hen omringen.

Wat is een BSc in Environmental Studies? Environmental Studies is een relatief nieuw gebied van onderwijs dat gericht is om studenten een breed inzicht in de samenhangende krachten van invloed hoe we bestuderen en na te denken over de natuurlijke wereld. Geschiedenis, wetenschap, communicatie en beleidsvorming zijn slechts enkele van de onderwerpen die dit dynamisch programma kan dekken.Studenten met interesse in ecologie, wetenschappelijke communicatie, milieu en gezondheid, behoud, en stedelijke planning kan voorbereiden op veel verschillende carrièrepaden met de hulp van deze opleiding.

Een BSc in Environmental Studies brengt een hoge mate van interdisciplinaire studie. Deelnemen aan een Environmental Studies programma is een geweldige manier om te leren over de natuurlijke wereld vanuit verschillende perspectieven. Studenten zullen de mogelijkheden om hun begrip van de ecologie en biologie te bevorderen, terwijl het leren hoe deze complexe onderwerpen effectief om een ​​breder publiek kan worden gecommuniceerd hebben.

De kosten van dit programma zal variëren afhankelijk van de instelling die het en op de locatie van de instelling. Meer informatie kan worden verkregen bij de door u geselecteerde college.

Veel BSc graad houders gaan werken voor overheidsinstellingen, non-profit organisaties, of belangengroepen.Betrokken met de gemeenschap en het milieu gezondheid agentschappen ook huren sommige afgestudeerden, terwijl andere studenten gaan om opleidingen in de stedelijke ontwikkeling, ecologisch onderzoek, of andere onderwerpen af ​​te studeren. De wetenschappelijke achtergrond van deze programma's bieden ook laat afgestudeerden aan diverse research posities na te streven.

Een BSc in Environmental Studies kan vaak volledig online of in een traditionele klassikale omgeving worden verdiend. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk studenten uit alle delen van de wereld te vinden en te voltooien een passend programma. Solliciteren bij een programma is eenvoudig; aankomende studenten hoeft slechts enkele basisgegevens in te voeren. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.