Keystone logo

33 BSc Opleidingen in Technische studies Milieutechniek 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Technische studies
 • Milieutechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Technische studies Milieutechniek

  Een Bachelor of Science-graad behalen betekent dat je een bepaald curriculum hebt voltooid en een bepaald kennisniveau hebt bereikt in het door jou gekozen vakgebied. Dit kan voorafgaan aan je zoektocht naar een baan, of je zou kunnen blijven zoeken naar onderwijs in het veld in de vorm van een graduate studie.

  Wat is een BSc in Environmental Engineering? Deze opleiding bereidt studenten voor op het werken in technische functies met betrekking tot natuurlijke hulpbronnen. Cursussen zullen meestal betrekking hebben op zowel milieuthema's als technische onderwerpen. U kunt lessen tegenkomen zoals filtratiesystemen, chemische processen voor afvalwater, milieumetingen en luchtkwaliteitstechnologie. Sommige programma's bieden ook stages aan waar studenten mogelijk lof voor krijgen.

  De kennis die u in deze lessen zult opdoen, is niet alleen van toepassing op milieutechniek. Het begrijpen van principes van de natuur en concepten van engineering kan nuttig zijn in vele andere bezigheden - en je zou je wetenschappelijke en analytische vaardigheden ook kunnen verbeteren.

  Je vraagt ​​je misschien af ​​wat dit programma gaat kosten. De kosten voor een BSc in Environmental Engineering variëren, maar u kunt meer informatie krijgen van het opnamepersoneel in een van uw toekomstige instellingen.

  Natuurlijk, als u een BSc in Environmental Engineering behaalt, mag u verwachten een milieutechnicus te worden. Hoewel dit een voor de hand liggende carrièrekeuze is, zijn er tal van andere mogelijkheden die even aantrekkelijk kunnen zijn. U kunt uw engineeringexpertise gebruiken in een ander vakgebied, of u kunt uw wetenschappelijke kennis toepassen op een laboratoriumwerkplek. Functies zoals een technisch technicus, een milieuconsultant of een stedenbouwkundige kunnen ook geschikt zijn voor uw expertise.

  Maar voordat je op de arbeidsmarkt kunt springen, moet je de graad behalen - en voordat je dat doet, moet je de school vinden die bij je past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.