Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 32 Bachelors of Science  (BSc) in Moleculaire wetenschappen 2023

32 BSc Opleidingen in Moleculaire wetenschappen 2023

Overzicht

Een bachelor's degree betekent dat studenten de basis onder de knie hebben in een veld. Na het afstuderen, bent u vrij om een ​​carrière met uw nieuwe kennis na te streven. Als alternatief kunnen de studenten gewijd aan een hoger niveau van meesterschap hun opleiding voort te zetten door te werken in de richting van een meester 's graad.

Wat is een BSc in Molecular Sciences? Het is eigenlijk een zeer breed gebied van de biologie dat vele disciplines omvat. Het heeft veel overeenkomsten met celbiologie, maar het bevat ook hoe natuurkunde, scheikunde, biologie en algemene interactie. Studie ook vaak impliceert ervaring met de populaire technologie die wordt gebruikt door professionals in het veld vandaag. Deze ervaring wordt meestal verkregen door een combinatie van klasse werk en klinische of laboratoriumwerk.

Er zijn veel voordelen voor studenten die een graad in moleculaire wetenschappen. Omdat het veld is zo gevarieerd, zullen zij de gelegenheid om waardevolle ervaring op te doen in het specifieke gebied dat ze willen specialiseren in hebben.De meeste carrière keuzes na het afstuderen behoren ook tot de meest vervullende, waardoor professionals om direct mensen te helpen.

De school, het programma, en het land van de studie die u kiest zal bepalen hoeveel het kost om een ​​moleculaire wetenschap programma in te voeren. Online of in-persoon klassen zal ook een verschil maken. Er is een grote variatie, zodat onderzoek moet worden gedaan op voorhand.

Omdat moleculaire wetenschap is een zeer inclusieve gebied van accent, zijn er veel verschillende carrières studenten kunnen kiezen uit. Werk kan worden gevonden in laboratoria, farmaceutische bedrijven, wetshandhavingsinstanties, onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen, de volksgezondheid afdelingen, en zelfs in de universiteiten. De meeste werkgelegenheid kan worden onderverdeeld in ofwel de praktijk of onderzoek. De voormalige directer mensen te helpen op een één-op-één niveau, terwijl de laatste een verschil op wereldschaal kan maken.

Om uw training op het gebied van moleculaire wetenschap beginnen, onderzoeken verschillende scholen en programma's. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Biowetenschappen
  • Moleculaire wetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (32)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat