Keystone logo

114 BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Natuurwetenschappen
  • Natuurkunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (114)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde

Een Bachelor of Science is een bachelordiploma in gebieden die verband houden met wiskunde, techniek en wetenschap. Het geeft over het algemeen de studenten een goed overzicht van hun gekozen velden en vertrouwd ze met college-niveau lab werk en de aangewezen methode van het schrijven van wetenschappelijke rapporten. Deze vaardigheden kunnen vervolgens worden genomen om het personeelsbestand, of meer dan in postdoctorale studie gedragen en gebruikt.

Wie op zoek is naar een antwoord op de vraag wat is een BSc in de natuurkunde moet eerst begrijpen dat het gebied van de natuurkunde grofweg kunnen worden onderverdeeld in twee takken: theoretische en toegepaste. Theoretische natuurkunde gaat over immateriële formules en nieuwe ontwikkelingen, terwijl de toegepaste natuurkunde neemt deze ontwikkelingen en vindt praktische toepassingen voor hen. De meeste bacheloropleidingen raken aan beide takken, maar niet te veel focussen op beide, zodat leerlingen een gevoel voor welk gebied zij het ​​meest geschikt te krijgen.

Een bachelor in de fysica kan worden gebruikt dat verdere studie in wetenschap of wiskunde. Het is een zeer gerespecteerde programma dat is over het algemeen in de vraag op de arbeidsmarkt. Natuurkunde programma's worden gegeven met behulp van verschillende methoden, waaronder lezingen en lab werk om studenten een breder perspectief op het veld.

De kosten van een bachelor in de fysica, is afhankelijk van welke instelling je kiest om te wonen. U kunt over het algemeen verwachten dat ten minste vier jaar van het collegegeld en de kosten van boeken en lab betalen.

De meeste afgestudeerden met een Bachelor in de Fysica kiezen, ofwel in onderzoek of onderwijs te gaan. Onderzoek kan worden gedaan op een van beide de overheid of particuliere laboratoria, hoewel het onderwijs meestal moet plaatsvinden op de basisschool of het voortgezet onderwijs, tenzij de student kiest voor een postgraduaat in de natuurkunde na te streven.

&nbsp

Vele fijne scholen bieden een Bachelor in de Fysica online. Dit opent het aantal instellingen dat u kunt bijwonen om je diploma te krijgen en maakt het ook mogelijk om te studeren op een meer flexibele planning. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.