Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Bachelors of Science (BSc) in Openbaar Bestuur 2023

2 BSc Opleidingen in Openbaar Bestuur 2023

Overzicht

Degenen die willen hun loopbaanvooruitzichten te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren na de middelbare school of na de verhuizing in het arbeidsproces te zoeken vaak een bachelor's degree. Ontworpen om specifieke onderwerpen te dekken, kunnen studenten meestal eindigen één van deze graden binnen een periode van vier jaar.

Wat is een BSc in Public Management? Wanneer de studenten een diploma in het openbaar bestuur te krijgen, ze hebben waarschijnlijk een sterke basis in de stedelijke planning, de openbare orde, en het management. Sommige van de klassen studenten kan worden onderwerpen, waaronder processen openbare orde, human resources, statistische analyse, het beheer van openbare lichamen, en de planning en ontwikkeling. Studenten kunnen ook lessen over het oplossen van problemen, business management, economie en onderzoeksmethoden.

Met een bachelor in het openbaar bestuur, kunnen afgestudeerden in aanmerking komen voor goed betaalde professionele functies in de publieke of non-profit sector.Bij het strijden voor een promotie, kan afgestudeerden ook een betere kans op het krijgen van de baan, want van hun diploma.

De kosten variëren sterk van school tot school voor publiek management programma's. Terwijl collegegeld is vaak de grootste factor die van invloed is wat het kost om dit diploma te behalen, hoe lang het duurt om het programma en waar de school is gevestigd kan ook invloed hebben op de kosten te voltooien.

Met een bachelor's degree in het openbaar bestuur, kunnen afgestudeerden verwachten om te werken voor zowel de non-profit sector of de overheid. Zo kan een individuele werken als een overheidsinstelling beheerder, non-profit budget analist, human resources manager of de gezondheidszorg beheerder. Hoewel afgestudeerden met deze mate in aanmerking voor entry-level posities, kunnen ze er ook voor kiezen om hun opleiding voort te zetten door te zoeken naar masters.

Terwijl sommige publiek management studenten kiezen om naar school te gaan op een part-time basis, anderen besluiten te gaan om lessen bij te wonen full-time, hetzij in persoon of online. Om het sollicitatieproces te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • BSc
 • Managementstudies
 • Openbaar Bestuur
Vakgebieden
 • Managementstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat