Keystone logo

13 BSc Opleidingen in Managementstudies Leiderschap Organisatorisch Leiderschap 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Managementstudies
  • Leiderschap
  • Organisatorisch Leiderschap
Vakgebieden
  • Managementstudies (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Managementstudies Leiderschap Organisatorisch Leiderschap

Een student die de middelbare school heeft afgerond en wil zijn of haar opleiding voort te zetten kan kiezen om een ​​Bachelor of Science of BSc na te streven. Deze graad duurt meestal drie tot vijf jaar in beslag en kan helpen studenten verwerven van kennis en vaardigheden die ze in aanmerking komen voor de hogere salarissen en meer kansen op werk te maken.

Wat is een BSc in Organizational Leadership? Dit soort programma duurt een wetenschappelijke benadering van de studie van het leiden van een organisatie. Cursussen kunnen omvatten communicatie, project management, psychologie, onderhandelen, economie en arbeid en arbeidsverhoudingen. Deelnemers bestuderen de belangen en de rol van de werknemers, vakbonden, het beheer en het publiek, en te onderzoeken verschillende strategieën voor het balanceren van de behoeften en bijdragen van elke groep. Afgestudeerden kunnen leren hoe effectief te leiden, te motiveren anderen en succesvol implementeren van veranderingen.

Afgestudeerden van een organisatorische leiderschapsprogramma bezitten een aantal vaardigheden die waardevol zijn op het werk en in het leven zijn. Ze zijn bedreven in conflictbeheersing en het oplossen van problemen. Hun kritisch denken en interpersoonlijke vaardigheden kunnen ze in aanmerking komen voor verhoogde verantwoordelijkheden op het werk en een hogere beloning te maken.

Zoals met alle graden, de kosten van een Bachelor of Science in Organizational Leadership varieert afhankelijk van waar de graad is verkregen. Studenten moeten contact opnemen met de school van hun keuze voor de meest accurate en actuele informatie.

Met een graad in organisatorisch leiderschap, afgestudeerden bereid zijn om leidende posities in human resources afdelingen, non-profit organisaties, overheid kantoren en een verscheidenheid van industrieën, waaronder industrie en de dienstensector aannemen. Zij kunnen consultants, volwassen opvoeders, programma-ontwikkelaars of educatieve ontwerpers geworden.Deze graad is ook een uitstekende basis voor studenten die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van hun opleiding door het nastreven van een master's degree.

Veel universiteiten bieden deze mate online, zodat studenten om te studeren van overal in de wereld. Sommige programma's staan ​​open voor part-time studenten, waardoor aanvragers die momenteel werkzaam zijn om te werken tijdens de studie. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.