Keystone logo

13 BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Park- en Recreatiemanagement 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Toerisme en Hospitality
  • Park- en Recreatiemanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Park- en Recreatiemanagement

Een van de vele undergraduate graden die je kunt kiezen uit een Bachelor of Science, of BSc. Meestal zal het vakgebied een die is gebaseerd op de wetenschap of technologie. Het wordt aangeboden in een breed scala van internationale hogescholen en universiteiten, en normaal gesproken duurt vier jaar in beslag.

Wat is een BSc in Parks and Recreation Management? In dit programma van de studie, leren de studenten hoe ze de behoeften van natuurgebieden te integreren met de behoeften van de mensen die willen om ze te gebruiken. Cursussen omvatten het bestuderen van planten, dieren, geschiedenis, planning, communicatie en management. Programma's bevatten vaak een aantal veldwerk ook. In de latere jaren van studie, kan men vaak kiezen zich te specialiseren, bijvoorbeeld in de gemeenschap parkmanagement of natuurbehoud.

De mate bereidt studenten om te werken in alle soorten van parken, van lokale recreatieve centra voor grotere dieren in het wild conserven.Met de focus op zowel de natuur en de mensen, bereidt studenten om beter te integreren in gemeenschappen, steeds waardevolle leden van hen.

De kosten van deze undergraduate degree zal variëren, afhankelijk van wat academische instelling die u kiest en waar het zich bevindt. Er zijn vele internationale hogescholen en universiteiten het aanbieden van programma's online die kunnen helpen om de kosten te verlagen.

Er zijn veel potentiële werkgevers voor afgestudeerden in parken en recreatie management, zoals parken en recreatiecentra op alle niveaus van de overheid bevoegd is, sportcentra, jeugd agentschappen, en tour agentschappen en operators. Zelfs bedrijven met grotere gronden, zoals ziekenhuizen, kunnen mensen in dienst met deze mate.

Leren over de natuur en hoe het te waarderen en te leven met het op een manier die geen schade veroorzaakt, is een grote levensles, evenals een fascinerende manier om de kost te verdienen.Voor meer gedetailleerde informatie te krijgen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.