Keystone logo

3 BSc Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Plattelandsontwikkeling 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Biowetenschappen
  • Landbouwwetenschappen
  • Plattelandsontwikkeling
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Biowetenschappen Landbouwwetenschappen Plattelandsontwikkeling

Studenten die geïnteresseerd zijn in wetenschap gerelateerde gebieden kunnen profiteren van het verdienen van een Bachelor of Science (BSc) diploma. Een bachelor 's graad is een undergraduate studie die doorgaans duurt vier jaar te voltooien, hoewel sommige individuen overal kan van drie tot vijf jaar, afhankelijk van de instelling en studielast.

Wat is een BSc in plattelandsontwikkeling? Dit programma is ontworpen om de wereld van de landelijke gemeenschappen, in het bijzonder degenen die geen toegang hebben tot economische of agrarische bronnen hebben te bestuderen. Door het verdienen van deze graad, kunnen afgestudeerden van de vaardigheden die nodig zijn om deze gemeenschappen te zetten in productieve regio's, rijk aan middelen krijgen. Studenten kunnen ook leren hoe te implementeren en te gebruiken ontwikkelingsstrategieën. Sommige van de cursussen kan de economie, de overheid en geografie, natuurlijke hulpbronnen ontwikkeling en gemeenschap gezondheid te dekken.

Het bereiken van een bachelor's degree afgestudeerden kunnen lanceren in een succesvolle carrière en zelfs laten zien potentiële werkgevers dat zij bereid zijn om hard te werken om hun doelen te bereiken. Afgestudeerden kunnen ook profiteren van een hoger loon tarief, alsook. Studenten kunnen verschillende vaardigheden uit een BSc in plattelandsontwikkeling, waaronder de mogelijkheid om een ​​duurzame economie te creëren en een grotere kennis van economie en landbouw te verwerven.

De lengte van het programma en registratiekosten zijn afhankelijk van de instelling. Voor het aanbrengen, moeten individuen rechtstreeks contact opnemen met de school om het collegegeld te begrijpen.

Veel werkgevers kunnen individuen die de tijd nemen om een ​​bachelor 's graad te verdienen hebben genomen waarde. Na afronding van dit programma, zal afgestudeerden een aantal overdraagbaar vaardigheden met betrekking tot zowel de landelijke ontwikkeling van de industrie en de algemene gang van zaken hebben geleerd.Afgestudeerden kunnen posities met de federale agentschappen, de gezondheid van bedrijven, reisbureaus, gemeentelijke overheden, de visserij en de non-profit organisaties. Zij kunnen ook werken in bedrijven die gespecialiseerd zijn in de wereldwijde ontwikkeling en voedselzekerheid handelskwesties vinden.

Veel instellingen bieden wereldwijde programma's voor plattelandsontwikkeling. Met cursussen part time, full-time en online, kunnen studenten een programma dat het beste past bij hun behoeften te kiezen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.