Keystone logo

12 BSc Opleidingen in Managementstudies Projectmanagement 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Managementstudies
 • Projectmanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Managementstudies Projectmanagement

  Studenten die geïnteresseerd zijn in het verdienen van een hoger onderwijs zou moeten overwegen inschrijven in een bachelor 's-programma. Een Bachelor of Science (BSc) kunnen studenten voor te bereiden op een succesvolle en hogere verdiencapaciteit, wetenschap gerelateerde carrière. Deze graad kan ongeveer drie tot vijf jaar in beslag nemen als een undergraduate, afhankelijk van de universiteit en studielast.

  Wat is een BSc in Project Management? Deze graad is gespecialiseerd in de elementen van het project of event planning en beheer in relatie tot de samenleving 's productie-eisen. Dit omvat ook de financiële en economische aspecten die betrokken zijn bij het proces. Sommige van de cursussen aan te bieden onder meer operations management, projectontwikkeling en planning, business statistieken, elementen van marketing, en bancaire en financiële diensten.

  Afgestudeerden kunnen profiteren van het verkrijgen van de besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, in aanvulling op het leren hoe je projecten of evenementen te beheren van begin tot eind.Deze geleerde vaardigheden kunnen de afgestudeerde te bereiden op een succesvolle baan positie binnen het evenement en project management industrie verdienen.

  De kosten van het behalen van een BSc zal verschillen afhankelijk van de instelling, het gebied van studie en land waar de school is gevestigd. Om uit te vinden als het programma is de juiste pasvorm, moeten geïnteresseerde studenten contact opnemen met het kantoor van de opnames van de school direct.

  Gewapend met expertise op het gebied van management en business-gerelateerde gebieden, kunnen afgestudeerden beter voorbereid voor de zakelijke wereld. Na afronding van het programma, kan afgestudeerden zich in de vraag naar verschillende carrièremogelijkheden, waaronder productie, accounting, financiële diensten, project of retail management, bouw, consulting, en een aantal andere posities binnen de industrie.

  Door het verdienen van een bachelor 's graad, kunnen studenten beter zich voor te bereiden voor de zakelijke wereld en het vergroten van hun kansen van de landing een hoger verdienende baan.Online cursussen en afstandsonderwijs modules worden aangeboden door veel instellingen over de hele wereld om te profiteren studenten die willen studeren op afstand. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.