Keystone logo

4 BSc Opleidingen in Managementstudies Retailmanagement 2024

Filters

Filters

 • BSc
 • Managementstudies
 • Retailmanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  BSc Opleidingen in Managementstudies Retailmanagement

  Typisch verdiend als een undergraduate studie, een Bachelor of Science (BSc) is een diepgaande studie van een science-gerelateerde veld aan een universiteit of hogeschool. Dit programma kan drie tot vijf jaar duren, afhankelijk van de instelling, het gebied van studie en studielast. Na afronding van het programma, kunnen de studenten de nodige zakelijke vaardigheden te krijgen tot een hoger betaalde baan te krijgen.

  Wat is een BSc in Retail Management? Een retail management graden is vooral gericht op het opbouwen van kritisch denken en analytisch denken vaardigheden om het individu in staat om te werken in een retail organisatie. Het programma kan studenten een grotere kennis van de industrie, in aanvulling op kritische zakelijke vaardigheden. Sommige van de cursussen omvatten operations management in een retail omgeving, het begrijpen van de consument, het beheer van veranderingen in organisaties en de integratie van professionele retail-ervaring.

  Afgestudeerden van dit BSc diploma hebben de neiging om uitstekende leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Dit programma kan helpen de studenten aan te scherpen die vaardigheden en zorgen voor een beter begrip van de praktische en theoretische aspecten van retail management.

  De kosten van het behalen van een BSc diploma zal variëren afhankelijk van de lengte van het programma, de instelling en het land van studie. Voor de specifieke kosten van het programma en meer informatie contact op met het kantoor van de opnames van de school direct.

  Na voltooiing van hun diploma, kunnen afgestudeerden zich in grote vraag naar een aantal leidinggevende of retail posities, met name in de marketing en sales development afdeling. De geleerde vaardigheden in het beheer van onroerend goed, leiderschap, samenwerking en klantenservice kan ook het verhogen van een student 's kansen op een succesvolle positie in de detailhandel.

  Het verdienen van een BSc kunnen afgestudeerden lanceren in een goed betaalde en succesvolle carrière.Met de part-time en full-time lessen aangeboden, evenals online cursussen voor personen met een beperkte toegang tot de faciliteit, is er meer flexibiliteit om elke student 's strikte schema te voldoen. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.