Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 6 Bachelors of Science  (BSc) in Sport- en bewegingspsychologie 2023

6 BSc Opleidingen in Sport- en bewegingspsychologie 2023

Overzicht

Een bachelor of science is de eerste stap naar hoger onderwijs op wetenschappelijk of technisch gebied. Deze undergraduate-graad vertegenwoordigt ongeveer vier jaar academische en praktische studie, waarbij brede educatie wordt vermeden ten gunste van het ontwikkelen van gerichte expertise in de major.

Toekomstige studenten kunnen zich afvragen: "Wat is een BSc in sport- en bewegingspsychologie?" Dit programma betreft de kruising van fysiologie en psychologie in sport- en beweegprogramma's. Cursussen bouwen meestal voort op de essentie van de sportwetenschap met theorieën over psychologische motivaties, remmers van goede lichaamsbeweging en de effecten van lichaamsbeweging op de geestelijke gezondheid. Studenten kunnen zich bezighouden met zowel academisch onderzoek en praktische beoordelingen ter voorbereiding op het nastreven van een loopbaan of verdere studie in het veld.

Afgestudeerden met een BSc in sport- en bewegingspsychologie kunnen een betrokken, methodische denkwijze en de besluitvaardigheid ontwikkelen die nodig is voor begeleiding, instructie en voortgezet onderzoek. Het programma kan ook de interpersoonlijke vaardigheden en het vermogen van studenten om actief te luisteren, redeneren en reflecteren verbeteren.

Programma's voor het behalen van een BSc in sport- en bewegingspsychologie verschillen per school qua kosten en reikwijdte, hoewel gemiddeld een voltijdstudent het programma binnen vier jaar voltooit. Kandidaten moeten de scholen waarin ze geïnteresseerd zijn onderzoeken voor meer informatie.

Met een BSc in Sport en Exercise Psychology, kunnen afgestudeerden succes vinden in posities overal, van de academische wereld tot de privépraktijk. Personal trainers, coaches en leerkrachten lichamelijke opvoeding profiteren van deze achtergrond met een beter begrip van hoe ze het beste uit een atleet of team kunnen halen. Als alternatief kunnen studenten wellnesscoaches worden, patiënten begeleiden naar gezondere levensstijlen of fysiotherapeuten die helpen bij het fysieke en mentale herstel van hun cliënten.

Het behalen van een BSc in sport- en bewegingspsychologie kan de weg openen naar hogere carrière- of academische mogelijkheden. Deze graad kan worden verkregen op verschillende scholen wereldwijd, of studenten kunnen zich aanmelden voor online leren. Ga voor meer informatie over de opties naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Sport
  • Sportwetenschappen
  • Sport- en bewegingspsychologie
Vakgebieden
  • Sport (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat