Keystone logo

46 BSc Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sportmanagement 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sport Business
  • Sportmanagement
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (46)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sportmanagement

Een Bachelor of Science (BSc) is een opleiding die studenten een wetenschappelijk gerelateerd veld met de nodige wetenschappelijke en wiskundige achtergrond in relatie tot hun gekozen onderwerp van studie bereidt. Deze graad neemt overal van drie tot vijf jaar in beslag en met succes zal bieden studenten met de vaardigheden en expertise die nodig zijn om in het veld vooruit.

Wat is een BSc in Sport Management? De focus van dit programma is om studenten uit te rusten met een grondige kennis van de sport-industrie. Zij kunnen zich richten op aspecten en concepten zoals business, leiderschap, management en administratie. Studenten kunnen ook leren hoe om te evalueren en oplossingen voor kwesties met betrekking tot financiën, marketing en ethiek in relatie tot de sportwereld te vinden. Andere onderwerpen kunnen zijn rechtsbeginselen, besluitvorming en management principes voor sport managers.

Personen met een BSc in Sports Management zal nu een stevige greep op de industrie en de nodige ervaring om ze zeer gewild door werkgevers. Dit zal hen concurreren op de arbeidsmarkt te maken.

De kosten van het verdienen van deze graad zal variëren afhankelijk van de instelling en haar locatie. Onderzoek naar de school en het krijgen in aanraking met zijn toelating kantoor zal u helpen beslissen of het programma zal voldoen aan uw verwachtingen en zal u helpen beter inzicht in de kosten.

Afgestudeerden met een BSc in Sports Management zal kwaliteit professionele ervaring en kennis van het veld moet ze waardevol voor werkgevers. Zij kunnen ervoor kiezen om te werken als sportinformatie bestuurders, sport marketing specialisten, sportmakelaars of sport managers in diverse plaatsen zoals sportfaciliteiten, talent agentschappen of public relations bedrijven. In deze banen, zullen de afgestudeerden in staat zijn om hun uitgebreide kennis en expertise van sportmanagement geven.

Studenten hebben de mogelijkheid van het verdienen van online hun BSc. Dit zal hen de mogelijkheid om cursussen te voltooien in hun eigen tempo te geven en hen de flexibiliteit geeft. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.