Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 42 Bachelors of Science  (BSc) in Sportwetenschappen 2023

42 BSc Opleidingen in Sportwetenschappen 2023

Overzicht

Een Bachelor of Science, of BSc, is een bachelordiploma dat over het algemeen wordt aangeboden voor technische of wetenschappelijke gebieden. Het curriculum richt zich primair op de major in plaats van een bredere opleiding, wat technische en praktische beheersing van het betreffende vak bevordert.

Wat is een BSc in sportwetenschappen? Dit programma is gemaakt om inzicht te geven in de wetenschappelijke principes achter sport en andere atletische activiteiten. Studenten kunnen bestuderen hoe het menselijk lichaam presteert tijdens het sporten en de effecten van fysieke activiteit op iemands gezondheid, van cellulaire schaal tot het lichaam als geheel. Het typische curriculum omvat onderwerpen zoals fysiologie, biomechanica en biochemie zoals die van toepassing zijn op lichamelijke opvoeding, en het kan ook een wetenschappelijk perspectief op huidig ​​onderzoek en trends aanmoedigen.

Door te werken aan een BSc in Sports Science, kunnen studenten individuele vaardigheden ontwikkelen op het gebied van analyse en kritisch denken, evenals communicatie en samenwerking met andere sportwetenschappers. De cursussen bereiden en stimuleren studenten om deel te nemen aan een competitief en voortdurend veranderend onderzoeksveld.

Een BSc in Sports Science kan meestal worden afgerond binnen drie tot vijf jaar van cursussen. De collegegeld- en registratiekosten variëren van school tot school, dus studenten moeten hun opties van tevoren onderzoeken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Het behalen van een BSc in Sports Science creëert carrièrekansen in lichamelijke opvoeding, advies en onderzoek. Posities als PE-leraren voor basis- en middelbare scholen of fitnessinstructeurs op sportscholen of sportteams maken een meer directe, praktische toepassing van de ervaring van de afgestudeerde mogelijk, waardoor sportparticipatie voor anderen wordt begeleid en verfijnd. Adviseurs en onderzoekers streven in plaats daarvan naar de technische en academische aspecten, of ze nu werken voor non-profit sportagentschappen of in het bedrijfsleven voor fitnessprogramma's of industrieën die sportuitrusting produceren.

Verschillende scholen wereldwijd bieden programma's voor het behalen van een BSc in sportwetenschappen. Opties voor afstandsonderwijs zijn ook beschikbaar voor studenten die in afgelegen gebieden wonen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Sport
  • Sportwetenschappen
Vakgebieden
  • Sport (42)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat