Keystone logo

53 BSc Opleidingen in Economische studies Statistiek 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Statistiek
Vakgebieden
  • Economische studies (53)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Statistiek

De nauwkeurige interpretatie van complexe data is nodig om zinvolle conclusies te trekken. Onderzoekers in veel verschillende gebieden is afhankelijk van de vaardigheden van mensen met een Bachelor of Science in de Statistiek aan de collectieve kennis van de menselijke samenleving uit te breiden.

Wat is een BSc in de statistiek? Het is een vier jarige opleiding die zich richt op het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens. Er is een zware nadruk gelegd op wiskundige en kwantitatieve redeneervermogen. Studenten die succesvol zijn in het voltooien van hun opleiding werk zijn vaak gekwalificeerd voor onderzoek werk in veel verschillende disciplines en vakgebieden.

Hoewel veel van deze programma's worden georganiseerd binnen een universiteit wiskunde afdeling, de studie van de statistieken is anders dan andere traditionele wiskunde programma. In plaats van zich te concentreren op het ontwikkelen van accurate oplossingen voor complexe algoritmen, statistici vaardigheden ontwikkelen om zinvolle schattingen van de echte wereld fenomeen te bouwen.Naast de verbetering van hun wiskundige vaardigheden, studenten richten zich op het werken met waarschijnlijkheden en zijn in staat om nauwkeurige schatting mogelijke uitkomsten te creëren. Ze leren methoden voor het verzamelen van gegevens en zijn ook in staat om te analyseren en te beschrijven hun resultaten. Er is een zware nadruk gelegd op het toepassen van de wetenschappelijke methode om problemen op te lossen en te beschrijven waargenomen gebeurtenissen.

De kosten voor deze programma's zijn afhankelijk van de instelling. In aanvulling op en collegegelden, dient de huisvesting en transport kosten ook worden overwogen. Studenten worden aangemoedigd om de volledige kosten van hun programma's te overwegen voordat u zich inschrijft, en ze moeten contact opnemen met de opnames afdeling van de school van de keuze voor meer informatie.

Een BSc in Statistieken bereidt studenten voor het belonen van een loopbaan als actuarissen voor verzekeringsmaatschappijen. Professionals in deze carrières vaak genieten van een hoog salaris en uitstekende werk-to-life balance.Studenten kunnen ook verder op in hun studie tot geavanceerde opleidingen te volgen en vinden werkgelegenheid bij de overheid en de industrie onderzoeksafdelingen. Sommige studenten ook gaan om les te geven op openbare scholen en community colleges.

Studenten moeten beginnen onderzoeken programma's die hun carrière doelen te bereiken meteen. Online cursussen zijn beschikbaar om de toegang tot kwalitatief goed onderwijs makkelijker voor internationale studenten. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.