Keystone logo

55 BSc Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Toegepaste Informatica 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
  • Toegepaste Informatica
Vakgebieden
  • Technologiestudies (55)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen Toegepaste Informatica

Een bachelordiploma is de sleutel tot het vinden van een comfortabele carrière. Met een Bachelor of Science in Applied Computer Science, studenten hebben allerlei soorten onderzoek en software-analyse en ontwikkelingsmogelijkheden voor hen open, met inbegrip van de mogelijkheid om professionele graden na te streven.

&nbsp

Wat is een BSc in toegepaste computerwetenschappen? Het is een opleiding die zich richt op informatica in de ontwikkeling van computerbesturingssystemen, software en andere technologie. Er zijn vaak vakken in wiskunde en statistiek, naast het bestuderen van besturingssystemen, berekeningstheorie, algoritmeontwerp en engineering. De meeste studierichtingen maken een programmaconcentratie mogelijk, zoals game-ontwerp, bio-informatica en software-engineering.

&nbsp

Er zijn veel redenen waarom studenten een graad in toegepaste informatica volgen. De cursussen van studie bereiden mensen voor op lucratieve carrières, vooral voor degenen die willen afstuderen of professionele graden na te streven. Naarmate gaming in populariteit groeide, is ook de studie van game-design dramatisch toegenomen.

&nbsp

De uiteindelijke kosten van een BSc in toegepaste computerwetenschappen verschillen afhankelijk van de instelling en het aantal benodigde cursussen. Toekomstige studenten moeten zorgvuldig onderzoeksprogramma's uitvoeren om er zeker van te zijn dat ze alle bijbehorende kosten begrijpen. De kosten kunnen ook verschillen, afhankelijk van het al dan niet volgen van cursussen op de campus of online.

&nbsp

Met een BSc in Applied Computer Science kunnen studenten het gemakkelijk vinden om zich te verdiepen in een loopbaan in de analyse van software-verdediging, bio-informatica, gegevensbeheer, game-ontwikkeling, grafische afbeeldingen, software consulting en meer. Door vervolgstudies na te streven, omvatten andere carrièrekansen werk als ingenieur, onderzoeker, statisticus, of zelfs als universitair hoogleraar. Naarmate de technologie zich verder ontwikkelt, zal dit type graad waarschijnlijk toenemen in de vraag.

&nbsp

Om een ​​toegepast computerwetenschappelijk programma aan te vragen, moeten studenten een online aanvraag indienen voor de school van hun keuze. In sommige gevallen kan ook een interview nodig zijn. Er zijn meestal geen voorwaarden om te studeren, hoewel studenten dit bij hun school moeten controleren. Online cursussen kunnen beschikbaar zijn voor toegepaste computerwetenschappelijke programma's voor studenten die ver van hun school van keuze wonen. Zoek voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.