Keystone logo

33 BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Scheikunde Toegepaste Scheikunde 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Natuurwetenschappen
  • Scheikunde
  • Toegepaste Scheikunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Scheikunde Toegepaste Scheikunde

De Bachelor of Science (BSc) is de standaard vier-jarige opleiding in een toegepaste wetenschappen veld dat significante laboratorium tijd en theoretische studie omvat. Het dient als zowel een entry-level geloofsbrief voor gekwalificeerde arbeid op verschillende gebieden en als een inleidende stap in de richting van toekomstige studies in graduate school.

Wat is een BSc in de Toegepaste Scheikunde? Het is een breed en uitgebreid programma van onderzoek dat de studenten kennismaken met de fundamentele concepten van het veld, met inbegrip van een goed begrip van de manieren waarop de discipline kruist met andere gebieden, zoals techniek, biologie en farmacologie. De bacheloropleiding in de toegepaste chemie richt zich op de manieren waarop nieuw onderzoek naar materiaaleigenschappen, nanotechnologie, duurzame energie en andere verwante technologieën gebruiken chemische processen, evenals de manieren waarop deze processen werken in combinatie met andere systemen.

Veel studenten streven naar een BSc in de Toegepaste Scheikunde om zich voor te bereiden voor een loopbaan in de gezondheidszorg, landbouw, industrie, en andere praktische gebieden. Deze graad kan ook dienen als bouwsteen voor de toekomst van het onderwijs op het gebied van toegepaste scheikunde of als een voorbereidende opleiding voor medische of farmacologie school.

De kosten variëren sterk van het ene programma naar het volgende, en ze zijn bijna volledig gedreven door de standaard collegegeld tarief bij een instelling. Veel scholen hebben kleine extra kosten voor de toegang tot het laboratorium, maar dit is niet universeel, en het is gemakkelijk om te informeren.

Afgestudeerden die een BSc in de Toegepaste Scheikunde hebben afgerond bevinden zich in de vraag als laboranten en toezichthouders, apotheek techs, en in diverse functies binnen de farmaceutische en voedsel productie. Personen met deze mate worden ook sterk aangetrokken het beheer van bedrijven uit deze gebieden.

Er zijn verschillende opties voor het diploma bachelor in de toegepaste scheikunde, met inbegrip van online cursussen. Deze cursussen zorgen voor een groter bereik van keuzes in een verscheidenheid van situaties, omdat ze gemakkelijker in te passen in uw schema kunnen zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.