Keystone logo

41 BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Wiskunde Toegepaste Wiskunde 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Natuurwetenschappen
  • Wiskunde
  • Toegepaste Wiskunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (41)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Wiskunde Toegepaste Wiskunde

Een Bachelor of Science (BSc) is een undergraduate degree aangeboden aan studenten die een wiskundige, wetenschappelijke of technische grote hebben gekozen. Deze graad duurt meestal drie tot vijf jaar in beslag en zullen de studenten te voorzien van een fundamentele achtergrond in wiskunde en wetenschap en de toepassing ervan op hun specifieke vakgebied.

Wat is een BSc in de Toegepaste Wiskunde? In dit programma krijgen de studenten een diepgaand inzicht en het onderwijs van de toepassing van de wiskunde. Zij zullen een verscheidenheid van methoden te leren en hoe toe te passen wat ze geleerd hebben door middel van cursussen en ervaring om elke industrie of veld. Gemeenschappelijke aandachtspunten voor toegepaste wiskunde kunnen zijn economie, techniek of wetenschap. Studenten zullen bovendien leren hoe ze analytisch denken en uitgegroeid tot een uitzonderlijke probleemoplossers om hun expertise te gebruiken in hun carrière.

Het verdienen van een BSc in de Toegepaste Wiskunde zullen studenten met fundamentele kennis van het gebied, alsmede de juiste vaardigheden en expertise bieden om waardevolle kandidaten worden. Dit zal hen in staat stellen om een ​​verscheidenheid van loopbanen na te streven.

Afhankelijk van waar je wilt naar school te gaan, zullen de kosten van het verdienen van een BSc variëren. Neem contact op met de bekentenissen kantoor van uw favoriete instelling om meer over hun programma, evenals de kosten voor het bijwonen van te leren.

Afgestudeerden met een BSc in de Toegepaste Wiskunde hebben de mogelijkheid om carrière in een breed scala van industrieën te streven. Met hun uitzonderlijke probleemoplossende vaardigheden, kunnen deze individuen zich werken in financiën, techniek, communicatie, productie, immunologie, zaken of onderwijs. Zij kunnen helpen bij systemen die weer of ziekte te volgen of de productiviteit en de productie van een bedrijf te verbeteren.Zij kan bovendien onderzoeken gebieden in de wetenschap of werken in gebieden zoals de speltheorie, mathematische fysica, statistieken of wetenschappelijke computing. Met een graad in de toegepaste wiskunde, carrière opties en mogelijkheden zijn eindeloos.

Veel universiteiten bieden online graden voor studenten die willen of nodig hebben om cursussen vanuit huis te voltooien. Dit is een uitstekende optie voor internationale studenten. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.