Keystone logo

50 BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (50)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme

Een BSc, of graad bachelor in de wetenschap, is een undergraduate-diploma meestal uitgereikt na de voltooiing van een programma dat duurt van drie tot vijf jaar. Een Bachelor of Science kan bestrijken een heel scala aan onderwerpen, afhankelijk van de school. vakken als biologie, wiskunde, informatica en techniek doorgaans vallen onder de wetenschappen.

Wat is een BSc in het toerisme en wat doet deze mate te bieden? Dit programma kan soms in slechts drie jaar worden afgerond met honoursprogramma's blijvend de meer typische vier jaar. Het programma biedt studenten de blootstelling aan vele aspecten van het gebied van toerisme, met wat zich richt op vraagstukken waarmee de internationale toerisme-industrie. Studenten kunnen verwachten om lessen te nemen van een bedrijf en het management perspectief. Ze kunnen ook van plan om cursussen die zich richten op de marketing kant van het toerisme.

Vakantie is een snelgroeiend en er een grote behoefte in staat professionals.Er zijn kansen op werk over de hele wereld. Na voltooiing van de BSc in Tourism programma kunnen afgestudeerden genieten van de mogelijkheden om te werken in de dynamische omgeving van het toerisme met een groot deel van de keuze met betrekking tot de locatie.

De kosten in verband met het invullen van dit diploma kunnen veel verschillen van de ene school naar de andere en van het ene land naar het andere. Die individuen die geïnteresseerd zijn in deelname aan een programma moet direct voor de nodige toelating en tegen betaling informatie contact opnemen met de scholen.

Na zijn afstuderen aan de bacheloropleiding, afgestudeerden vinden uitdagende en lonende carrière in het toerisme sales, marketing, nationale en regionale toeristische organisaties, en de ontwikkeling van de gemeenschap. Afgestudeerden kunnen werken als consultants, project managers, en als onderzoeker. Deze posities zijn vaak beschikbaar op een binnenlandse of internationale basis. Sommige afgestudeerden hebben carrière ontwikkeld als ondernemers op basis van hun toeristische opleiding.Andere studenten kiezen ervoor om hun opleiding in de richting van een graduaat blijven.

Als je klaar bent om te beginnen aan een spannend pad in de richting van een carrière in het toerisme zijn, neem de tijd door middel van de programma's in de onderstaande lijsten te bladeren. Vergelijk de voordelen van elk programma om te bepalen welke het meest geschikt is voor uw situatie lijkt. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.