Keystone logo

97 BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Toerisme en Hospitality
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (97)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality

Een Bachelor of Science opleiding wordt vaak aangeduid als een BSc in het kort. Het is een undergraduate programma dat meestal duurt drie tot vijf jaar in beslag nemen. Het curriculum is over het algemeen gericht op onderwerpen door middel van wetenschappelijke methodiek benaderen en richt zich op onderzoek en praktische toepassingen.

Wat is een BSc in Toerisme en Hospitality? Deze opleiding wordt meestal ontworpen om de fundamenten van de horeca te geven. Dit omvat cursussen in service operations, business management, marketing, bedrijfscommunicatie en ondernemingsrecht. Studenten zullen waarschijnlijk bekend met de verschillende aspecten van het verstrekken van gastvrijheid diensten in verschillende instellingen, van internationale cruises, tot boutique hotels tot luxe spa's geworden. U kunt leren over algemene zaken en financiën principes, evenals hun toepassingen in de vele facetten van de horeca.

Het verdienen van een BSc in Toerisme en Hospitality kunt u een solide basis in kennis van zaken dat in veel verschillende instellingen kunnen worden toegepast geven. U kunt krijgen ook belangrijke vaardigheden die u in staat om effectief te communiceren en bieden service van topkwaliteit voor uw klanten.

Hoeveel u uitgeeft aan het invullen van je bachelor in het toerisme en hospitality kan veel variëren. De beste manier om specifieke nummers te verkrijgen is om contact op met de instelling die het programma dat u overweegt biedt.

Studenten die een toerisme en hospitality BSc programma te voltooien gaan meestal op vele soorten leidinggevende posities innemen in de snel groeiende horeca. Afhankelijk van uw individuele interesses en vaardigheden, kunt u worden betrokken bij het verlenen van diensten in casino's, wellness-centra, hotels, cruises, evenementen en congressen. Uw opleiding zal doorgaans bieden mogelijkheden om uw niche te vinden door het aanbieden van gespecialiseerde keuzevakken en stages.

Als u overweegt inschepen op een toerisme en hospitality opleiding, heb je veel opties om uit te kiezen over de hele wereld. Voor meer informatie over de stappen die u op uw weg naar succes zal nemen leren, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks het Admissions Office van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.