Keystone logo

27 BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Toerisme Management 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Toerisme en Hospitality
  • Toerisme
  • Toerisme Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Toerisme en Hospitality Toerisme Toerisme Management

De Bachelor of Science, of BSc, is een van de twee meest populaire onderscheidingen bachelor's degree, de andere is de Bachelor of Arts. De meeste Bacheloropleidingen duren ongeveer vier jaar effectief voltooid, waarna een aantal afgestudeerden onmiddellijk carrière te vestigen, terwijl anderen kiezen om te werken in de richting van een master's degree in een soortgelijke veld.

Precies wat is een BSc in Tourism Management? Deze uitgebreide studie gaat dicht beoordeling en ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn voor succes in het toerisme en hospitality-gerelateerde management posities. Studenten zullen een sterke kennis van het toerisme en hospitality industrie te ontwikkelen en zal hun leiderschap, management, ondernemerschap, marketing en human resources vaardigheden aan te scherpen. Veel Bachelor of Science in Tourism Management programma's vereisen in-het-veld ervaring en stages, hoewel er enige variatie van het ene programma naar het volgende.

De meeste BSc houders vinden dat ze een gemakkelijker tijd vinden van betaald werk dan zij voorafgaand aan het veiligstellen van de bachelordiploma. Winstpotentieel ook vaak toe, samen met iemands opleidingsniveau.

Collegegeld kosten voor opleidingen toeristisch management bachelor fluctueren aanzienlijk als gevolg van factoren zoals de prestige van de school die het programma en waar de school is gevestigd. Door de variatie in collegegeld tarieven, moet aspirant-studenten op met het Admissions Office van elke school van belang zijn voor een nauwkeurige registratie informatie.

Succesvolle afgestudeerden van de Bachelor of Science in Tourism Management programma's worden voorbereid voor een verscheidenheid van het belonen van posities rond de wereld. Veel afgestudeerden werken als restaurant, hotel of resort managers. Werkgelegenheid kan ook worden gevonden binnen de casino's, golfbanen, congres- en bureaus bezoeker, of andere toeristische instanties.Afgestudeerden kunnen ook werken als reisbureaus of vind soortgelijke rollen binnen de particuliere sector, of besluiten om terug te keren naar de universiteit om een ​​meer geavanceerde academische graad na te streven.

Studenten die geïnteresseerd zijn in meer horen over de educatieve mogelijkheden voor diegenen die een carrière in het toerisme en hospitality kunnen ons brede database van de bacheloropleidingen verkennen. Als u behoefte aan een flexibele planning, kunnen online opties beschikbaar voor uw gemak te zijn. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.