Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 5 Bachelors of Science (BSc) in Transportmanagement 2023

5 BSc Opleidingen in Transportmanagement 2023

Overzicht

Om uw recht van hoger onderwijs beginnen, overweeg dan werken in de richting van een bachelor 's graad. Het is een uitstekende plek om te beginnen, dat de basis voor de toekomst van het onderwijs of voor het begin van een bevredigende carrière zal leggen.

Wat is een BSc in Transport Management? Dit gebied van het bedrijfsleven is alles over de supply chain en logistiek van een bedrijf. Studenten zullen de technische kant te leren, met inbegrip van de wetten, regelgeving en beleid, alsmede bestuurlijke strategieën om de stabiliteit, veiligheid, kosten, betrouwbaarheid en effectiviteit van die bedrijven hebben in hun transportsystemen. Elementen uit de economie, techniek, en stadsplanning zijn vaak opgenomen om een ​​meer afgeronde set van vaardigheden voor afgestudeerden. Een meesterschap over transport en distributienetwerken is je doel.

Studenten studeren transport management profiteren van de vele aspecten.Meer nog dan in de meeste andere gebieden van het bedrijfsleven, zullen de studenten hun kritiek probleem te ontwikkelen vaardigheden, in aanvulling op de communicatie en managementvaardigheden. Er is ook een grote vraag naar professionals op dit gebied, omdat bijna elke industrie nodig logistieke experts.

Bachelor 's graden kan variëren in bijbehorende kosten nogal wat. Er zijn veel verschillende factoren die collegegeld zal beïnvloeden. Sommige van deze zijn de school, programma, het land van de studie, de lengte van het programma, en de status van student. Om deze reden is het nuttig om veel programma's te onderzoeken voordat u zich inschrijft.

Afgestudeerden zullen meest gekwalificeerde om te werken in de logistieke afdeling van een bedrijf te vinden. Terwijl sommige liever een bedrijf dat zich toelegt op het vervoer, zoals een verzending of transport bedrijf, is het mogelijk om te werken met bijna elk bedrijf dat producten verkoopt. Het is ook mogelijk om te werken op elk niveau in de logistiek, helemaal tot aan het management of het hoofd van de afdeling.

Als u geïnteresseerd bent in het transport management zijn, neemt u de eerste stap in de richting van het bestuderen van dit spannende gebied door te kijken door middel van verschillende programma's om de een die werkt voor u te vinden. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • BSc
 • Managementstudies
 • Transportmanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat