Keystone logo

19 BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Verpleegkunde Verpleging 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Gezondheidszorg
  • Verpleegkunde
  • Verpleging
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Gezondheidszorg Verpleegkunde Verpleging

Studenten die streven naar werken in de verpleging kan kijken naar programma's met een Bachelor of Science (BSc) in de verpleegkunde te verkennen. Deze graad stelt afgestudeerden een carrière als geregistreerde verpleegkundigen streven.

Wat is een BSc in de verpleegkunde? Personen die werden opgenomen in de opleidingen voor verpleegkunde studeert basiswetenschappen die nodig zijn voor een goed begrip van de gezondheid. Zij zal ook bestuderen de sociale wetenschappen en de fundamenten voor een verscheidenheid van de verpleging paden. Zo zal een student in het derde of vierde jaar van een verpleeghuis programma kiezen uit cursussen over onderwerpen zoals gezondheid van het kind verpleegkunde, vroedkunde, geestelijke gezondheid verpleging en geriatrische verpleging. Iemand die dit programma voltooid zal worden voorbereid om vervolgens de vereiste klinische uur en duren een examen te worden in licentie gegeven als een geregistreerde verpleegkundige.

Een Bachelor in de verpleegkunde geeft individuen de kans om te werken in een lonende en goedbetaalde industrie.Vanwege het grote aantal verpleegkundigen die nodig zijn in ziekenhuizen en zorginstellingen, geregistreerde verpleegkundigen zijn in hoge vraag.

De kosten van een opleiding in de verpleging verschilt sterk tussen instellingen en landen. De meeste programma's duren vier jaar, maar sommige instellingen bieden versnelde opties.

Een student die een graad verpleegkunde verkrijgt kunt kiezen uit vele carrièremogelijkheden. Hij of zij kan ervoor kiezen om een gezin verpleegkundige, een intensive care verpleegkundige, een revalidatie verpleegkundige, of een gemeenschap verpleegkundige te worden, om een paar te noemen. Een individu met dit diploma kan ontvangen ook voortgezet onderwijs aan gekwalificeerd voor functies zoals de nurse practitioner, verpleegkundige anesthesist, of verpleging beheerder geworden. Een diploma in de verpleegkunde opent de deur naar een mensgerichte, stimulerende werkomgeving.

&nbsp

Veel universiteiten bieden online programma's voor een bachelor in de verpleegkunde.Aankomende studenten kunnen zorgen dat hun schema's, locatie, of eerdere toezeggingen hen zal voorkomen dat de inschrijving in een opleiding, maar online cursussen te behalen van een diploma mogelijk. Om de eerste stappen op weg naar een diploma te nemen, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.