Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 23 Bachelors of Science  (BSc) in Voortgezet Onderwijs 2023

23 BSc Opleidingen in Voortgezet Onderwijs 2023

Overzicht

Als je geïnteresseerd bent in het bestuderen van een wetenschappelijk onderwerp en er uiteindelijk je diploma in wilt behalen, is een bachelor of science misschien de juiste keuze voor jou. Dit diploma, ook wel BSc genoemd, kan de weg vrijmaken voor een nieuwe carrière of je kunt doorgaan met je opleiding op graduate niveau.

Wat is een BSc in het secundair onderwijs? Een BSc in het secundair onderwijs bereidt studenten voor op het niveau van de middelbare school. Het onderwerp zal waarschijnlijk een wetenschappelijk onderwerp zijn, zoals biologie of scheikunde, en de mate omvat cursussen in dit onderwerp, evenals onderwijs. Sommige van de klassen die deze graad kan bevatten, zijn: Inleiding tot het secundair onderwijs, onderwijspraktijken en theorie, Classroom Management Technieken en Foundations of Education.

Deze lessen brengen vaardigheden over die verder reiken dan het klaslokaal. Studenten die dit diploma volgen, kunnen ook profiteren van leermanagementtechnieken, wetenschappelijke principes en educatieve strategieën.

Verschillende programma's bieden de BSc in het middelbaar onderwijs en je moet al je opties onderzoeken om te zien wie de collegegeld heeft die het beste bij jouw budget past. Neem contact op met de opnamekantoren van scholen om een ​​samenvatting van de kosten te vragen om deze informatie te achterhalen.

Na je afstuderen met je BSc in het middelbaar onderwijs zijn er genoeg vacatures die je mogelijk interessant vindt. Natuurlijk wilt u misschien het vak waarin u gespecialiseerd bent, lesgeven en u kunt dergelijke banen nastreven door op het midden- en hoger onderwijs open onderwijsposities te zoeken. Met uw wetenschappelijke expertise kunt u echter aangetrokken worden tot posities in de wetenschappelijke sector. Sommige andere taken die zowel uw educatieve als wetenschappelijke kennis kunnen gebruiken, zijn curriculumtoezichthouder, tekstboekauteur en programmabeheerder.

Als je klaar bent om je BSc in het secundair onderwijs te behalen, is onderzoek doen nodig om de juiste school te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Onderwijskunde
  • Educatieve Psychologie
  • Voortgezet Onderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat