Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Bachelors of Science  (BSc) in Global Marketing 2023

3 BSc Opleidingen in Global Marketing 2023

Overzicht

Studenten verdienen van een Bachelor of Science (BSc) verwachten te schrijven in een programma met een looptijd van drie tot vijf jaar. Het proces van het verdienen van de mate omvat het kiezen van een belangrijk dat een grondige voorbereiding voor verdere academische of professionele inspanningen levert. Vakgebieden in een Bachelor of Science zijn meestal technisch, maar sommige instellingen bieden geesteswetenschappelijk georiënteerde graden ook.

Wat is een BSc in Global Marketing? Terwijl het verdienen van deze graad, leren de studenten over het bedrijfsleven fundamentals, zoals ondernemingsrecht, boekhouding, en ethiek. Cursussen omvat ook marktonderzoek, sales, zakelijk schrijven, marketing strategieën en reclame met betrekking tot het internationale bedrijfsleven. Andere cursussen omvatten macro-economie, wereldwijde business, en het gedrag van de consument. Stagemogelijkheden aan te bieden of zelfs verplicht, afhankelijk van de instelling.

Er zijn verschillende voordelen van het verdienen van een BSc in Global Marketing, zoals het verwerven van slimme zakelijke vaardigheden die worden gewild op de arbeidsmarkt. Een bachelordiploma in dit gebied leidt studenten met een betere kans om omhoog te gaan in hun kans op een baan.

De kosten van het verkrijgen van een BSc in Global Marketing hangt af van de instelling van de inschrijving. Aankomende studenten moeten zeker contact opnemen met het Admissions Office van de school ze geïnteresseerd zijn in het bijwonen van te informeren over collegegeld en andere kosten.

Personen die afstuderen van dit programma bevinden zich in diverse functies, zoals sales managers, reclame managers, marketing managers, en public relations specialisten. Studenten ontwikkelen fundamentele zakelijke vaardigheden die hen wenselijk is voor deze posities te maken.Verdienen de mate toont expertise in het ontwerpen en implementeren van business plannen, het bouwen en het bevorderen van relaties met klanten, het beheer van verkopers, en het bijhouden van trends in de markt.

Aankomende studenten moeten in gedachten houden dat er educatieve mogelijkheden voor hen over de hele wereld. Online programma's kan nuttig zijn voor bepaalde internationale studenten te bewijzen. Voor meer informatie over het verdienen van een BSc in Global Marketing uit te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • BSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Global Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat