Keystone logo

14 BSc Opleidingen in Economische studies Financiën Business Finance 2024

Filters

Filters

  • BSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Business Finance
Vakgebieden
  • Economische studies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

BSc Opleidingen in Economische studies Financiën Business Finance

Een Bachelor of Science, ook wel een BSc, is een undergraduate-diploma die meestal wordt voltooid in drie tot vijf jaar, afhankelijk van de instelling. In de meeste gevallen, zullen de studenten beginnen met meer algemene klassen, over te gaan tot meer geavanceerde cursussen in hun vakgebied als ze vooruitgang in het programma.

Wat is een BSc in Business Finance? Een bachelor's degree in business finance combineert elementaire zakelijke klassen met een gedegen achtergrond in financiën zowel de theorie als de praktische toepassing ervan in de huidige markt. De lessen zullen omvatten doorgaans de basis van het bedrijfsleven, zoals de economie, boekhouding, financiën, organisatie-management, statistiek, ethiek, en informatietechnologie. De financiële module wordt dan uitgebreid op en omvatten financiële planning, risicobeoordeling en management, fondsen management, internationale financiën en financieel recht. Deze zullen worden bestudeerd vanuit zowel de theoretische en de echte wereld perspectieven.

Een gespecialiseerde graad in business finance verhoogt de aantrekkelijkheid van de gediplomeerde aan potentiële werkgevers. Het kan ook hen in staat stellen om een ​​hoger salaris bieden Garner.

De kosten van een bachelor in business finance zal afhangen van waar je kiest om te studeren en hoe lang van een programma van de school biedt. Kiezen voor online studie kan u helpen bij het verminderen van uw kosten.

Onder de carrièremogelijkheden voor afgestudeerden met deze mate zijn internationale bankwezen, kredietanalyse, risk management, fondsen management, effectenmakelaar, financiële voorspeller, corporate finance officer, en consultant. De aard van de bedrijven die huren voor deze posities omvatten banken, consulting bedrijven, accountantskantoren, overheid treasury-afdelingen, en commerciële en particuliere investeringen bedrijven. Grote bedrijven in alle bedrijfstakken ook huren financial officers om risico's te beoordelen en te helpen bij de strategie-ontwikkeling.

Veel internationale instellingen bieden graden bachelor in business finance online. Dit helpt u om een ​​meer flexibele planning hebben, alsook om de kosten van je opleiding te verlagen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.