Keystone logo
Argentinië

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Argentinië 2024

Aantal instellingen: 7
  • Buenos Aires, Argentinië
  • Mar del Plata, Argentinië

  De universiteit begon haar activiteiten in april 1967. Na snel een voorlopige erkenning te hebben gekregen van het Ministerie van Onderwijs van de Natie, lanceerde ze haar eerste carrière: bachelors in wiskunde en systemen.

  • Buenos Aires, Argentinië
  • Pilar, Argentinië
  • + 2 meer

  Met 17 campussen door het hele land vormen we onszelf als een federale universiteit die ons academische voorstel rechtstreeks bij je indient, zodat je kunt studeren in een omgeving van academische excellentie en conceptuele creativiteit.

  • Junín, Argentinië

  De Nationale Universiteit van het noordwesten van de provincie Buenos Aires (UNNOBA) werd opgericht op 16 december 2002 bij besluit van de Nationale Uitvoerende Macht nr. 2.617, en de oprichting ervan werd bekrachtigd door wet nr. 25.824 van 19 november 2003. Het is gevestigd in de stad Junín, waar de zetel van de centrale autoriteiten en een hoofdkantoor in de stad Pergamino zijn gevestigd. Het is georganiseerd met een structuur van scholen en afdelingen.

  • Buenos Aires, Argentinië

  De Universidad Abierta Interamericana , opgericht in 1995, ontwikkelt een academisch project, dat uitdrukking geeft aan de toewijding aan onderwijs op een pad van permanente inspanning om te voldoen aan de sociale, culturele en politieke eisen die de huidige tijd vereist. De Universidad Abierta Interamericana is een particuliere, seculiere, autonome, meervoudige en non-profit universiteit.

  • 1867, 1121, Argentinië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Buenos Aires, Argentinië

  EAN is een universitaire instelling die tot doel heeft een educatieve gemeenschap op te zetten die zich inzet voor wetenschappelijke analyse en discussie op het gebied van kennis van bedrijfstoepassingen, met speciale aandacht voor de culturele en sociale relevantie van trainingsprocessen en de impact van de aangeboden diensten. ze worden overgedragen aan de gemeenschap. Het is hun MISSIE om ondernemende professionals op te leiden, bekwaam om projecten te leiden in veranderende en mondiale contexten, door middel van een managementaanpak gebaseerd op sociale verantwoordelijkheid en de productie van kennis die bijdraagt aan de sociale en economische ontwikkeling.

  • Buenos Aires, Argentinië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...