Keystone logo
China

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in China 2024

Aantal instellingen: 36
  • Shanghai, China

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, China

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Duitsland
  • Suzhou, China

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, China

  Yulin University (YLU) is gevestigd in de stad Yulin, door de Staatsraad aangewezen als een van de beroemde historische en culturele steden in China, evenals een basis van energiebronnen en zware chemische industrie op staatsniveau. De universiteit, direct onder de provinciale regering van Shaanxi, biedt een breed scala aan programma's, waaronder engineering, management, kunst, wetenschap, agronomie en recht.

  • Beijing, China

  Beijing Information Science and Technology University (BISTU), een fusie van zijn twee voorgangers, Beijing Institute of Machinery (BIM, onder toezicht van het voormalige ministerie van Machine-industrie) en Beijing Institute of Information (BIT, onder toezicht van het voormalige ministerie van elektronische industrie) , is een instelling met een relatief compleet systeem van academische disciplines in informatiewetenschap en technologie en wordt voornamelijk ondersteund en gecontroleerd door de gemeente Beijing. De universiteit heeft nu vijf campussen, plus een nieuwe campus in aanbouw met een oppervlakte van meer dan 800 duizend vierkante meter in Shahe. De bouw van fase één van de Nieuwe Campus is in 2020 in principe afgerond.

  • Chengdu, China

  Chengdu University werd officieel opgericht met de goedkeuring van het Ministerie van Onderwijs van de Volksrepubliek China in 1978, maar met een geschiedenis van honderd jaar op school. Het is een universiteit die gezamenlijk is opgericht door de provincie Sichuan en de stad Chengdu, en een belangrijke uitgebreide universiteit die wordt ondersteund door Chengdu, een nationale centrale stad. Het is de locatie van het Athletes 'Village voor de Chengdu FIFU World University Games 2021.

  • Shenyang, China

  Shenyang Jianzhu University (het oorspronkelijke Shenyang Architecture and Civil Engineering Institute), opgericht in 1948, is de enige uitgebreide universiteit met prioriteit voor civiele techniek en architectuur, evenals multidisciplinair onderwijs dat overlapt tussen technische wetenschappen, industrie, literatuur, administratie, natuurwetenschap, agronomie en recht in de provincie Liaoning.

  • Shanghai, China

  Shanghai Business School (SBS), voorheen de East China Branch of Tax Administration School of the Central Government, is een 60-jarige school die onder directe auspiciën staat van de gemeentelijke overheid van Shanghai. Door vast te houden aan het beleid om gelijke tred te houden met de tijd en nieuwe ideeën naar voren te brengen voor de afgelopen zes decennia, heeft Shanghai Business School tienduizenden goed gekwalificeerde politieke en economische leiders op alle niveaus in binnen- en buitenland afgestudeerd.

  • Chengdu, China

  四川电影电视学院is een kunstacademie voor onderwijs die toegepaste film- en televisiemediaprofessionals cultiveert. Het is gevestigd in Sichuan en kijkt uit over het hele land en streeft ernaar de alomvattende ontwikkeling van moraliteit, intelligentie, lichamelijke opvoeding, schoonheid en arbeid voor de film te cultiveren en televisiemedia-industrie en de lokale economie en samenleving Toegepaste film- en televisiemediatalenten die zich aanpassen aan de transformatie en ontwikkeling van de industrie, over solide professionele vaardigheden beschikken en vol innovatieve geest zijn. De school richt zich op voltijds undergraduate onderwijs, rekening houdend met junior college onderwijs, en start tijdig postdoctoraal onderwijs. Focussen op kunst, drama, film en televisie, de gecoördineerde ontwikkeling van kunst, literatuur, techniek, economie en andere disciplines, met film- en televisiemedia als hoofdkenmerk, streeft ernaar een toegepaste discipline te worden met uitstekende voordelen, toepassingsgericht talent opleiding met onderscheidende kenmerken, en wordt goed ontvangen door de industrie Een hogeschool voor toegepaste kunst tevreden door de mensen.

  • Changsha, China

  Bangor College China (BCC) is een prestigieuze Joint School opgericht door Bangor University (BU), in Wales, VK en de Central South University of Forestry and Technology (CSUFT), in de provincie Hunan, China.

  • Meizhou, China

  嘉应学院is een fulltime openbare niet-gegradueerde universiteit onder de jurisdictie van de provincie Guangdong; het is gelegen in een beroemde historische en culturele stad in China, de geboorteplaats van maarschalk Ye Jianying, een bekend oud revolutionair gebied, en het hele gebied behoort naar het voormalige centrale Sovjetgebied Meizhou City, provincie Guangdong, met de reputatie "Hometown, Hometown of Football" enzovoort. De school werft studenten uit 15 provincies (steden, districten), met meer dan 28.000 reguliere voltijdstudenten en bijna 11.000 volwassen studenten. De disciplines omvatten 11 disciplines, waaronder literatuur, wetenschap, techniek, rechten en geneeskunde. Er zijn 8 sleuteldisciplines op provinciaal niveau en 59 niet-gegradueerde majors, waaronder 1 kenmerkende major op nationaal niveau, 1 major op nationaal niveau uitgebreide hervormingspiloot, 6 first-class majors op provinciaal niveau, 2 key majors op provinciaal niveau en 10 provinciale majors. niveau karakteristieke majors Er zijn 7 professionele uitgebreide hervormingspilots op provinciaal niveau, 3 provinciaal niveau strategische opkomende industrie karakteristieke majors, en 3 provinciaal niveau toegepaste talent training demonstratie majors.

  • Handan, China

  邯郸学院is een openbare fulltime algemene undergraduate-universiteit in Handan City, in de provincie Hebei, een nationale historische en culturele stad, een nationale uitstekende toeristenstad, een heilig land van Tai Chi en een hoofdstad van idioomverwijzingen.邯郸学院neemt de fundamentele taak op zich om mensen met moraliteit te cultiveren, houdt zich aan de servicegerichtheid van "gebaseerd op Handan, dient de samenleving, erft cultuureducatie en integreert de industrie", en implementeert uitvoerig "het creëren van een harmonieuze omgeving, gericht op het opbouwen van inhoud, gericht op gezamenlijke innovatie en het aannemen van kenmerken De basisstrategie van "Road" bevorderde de snelle ontwikkeling van de schoolcarrière. De school heeft 1 karakteristieke major op nationaal niveau, 1 eerste klas cursus op nationaal niveau, 3 belangrijke ontwikkelingsdisciplines op provinciaal niveau, 7 eerste klas majors op provinciaal niveau, 4 eersteklas cursussen op provinciaal niveau, 27 nationale en provinciale kwaliteit technische projecten, provinciaal niveau Er zijn 4 onderwijsdemonstratiecentra die in de afgelopen twee sessies 8 prijzen voor onderwijsprestaties hebben gewonnen, 7 wetenschappelijke onderzoeksplatforms op provinciaal niveau, 11 wetenschappelijk onderzoekplatforms op gemeentelijk niveau en 46 prijzen op provinciaal niveau en hoger waaronder de Hebei Provincial Science and Technology Progress Award.

  • Wuhan, China

  Hubei University , gevestigd in Wuhan, de hoofdstad van de provincie Hubei in Centraal-China, is een belangrijke uitgebreide universiteit die gezamenlijk wordt beheerd door de provinciale overheid van Hubei en het Chinese ministerie van Onderwijs, en omvat kunst, geschiedenis, filosofie, wetenschap, techniek, economie, recht, management, onderwijs, landbouw en geneeskunde, waarbij de disciplines Materiaalkunde en Chemie de top 1% in de wereld ESI scoren.

  • Huainan, China

  Anhui University of Science and Technology (AUST) werd opgericht in 1945. Het is de eerste technische universiteit in de provincie Anhui en een van de twee eerste universiteiten in China waar het hoger onderwijs in mijnwetenschappen wordt gegeven. Het is in samenwerking met de provinciale regering van Anhui en de overheidsadministratie voor arbeidsveiligheid. Het is ook een van de 100 universiteiten in het midden en westen van China die worden ondersteund door het National Plan of Higher Education Rejuvenation.

  • Xi'an, China

  Xi'An University of Technology (XUT) is een uitgebreide openbare universiteit die zich voornamelijk bezighoudt met wetenschap en technologie, die gezamenlijk wordt gebouwd door de provinciale en centrale overheid van Shaanxi. Onze universiteit is opgericht in 1949 en heeft tot nu toe een geschiedenis van 64 jaar. Onze universiteit heeft actief onderzoek gedaan naar manieren van internationale onderwijssamenwerking en uitwisselingen die erop gericht zijn meer studenten in staat te stellen internationaal gediversifieerd onderwijs en training te accepteren. We promoten ook op positieve wijze Engels-Chinese tweetalige lesmethoden om te voldoen aan de vereisten van de internationalisering van talent.