Keystone logo
Griekenland

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Griekenland 2024

Aantal instellingen: 11
  • Athens, Griekenland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Griekenland

  New York College is een snelgroeiende multinationale onderwijsorganisatie in Europa met 32 jaar academische aanwezigheid. Opgericht in Athene in 1989 in samenwerking met de Staatsuniversiteit van New York, heeft de grootste universiteit van de VS vandaag een dynamische aanwezigheid in 2 landen met 3 universitaire onderwijsinstellingen in Athene, Thessaloniki en Praag.

  • Tripoli, Griekenland

  De University of Peloponnese is een moderne, multidisciplinaire, regionale en multi-campus universiteit, opgericht in 2000 en aanvaardde haar eerste studenten in 2002. Ontwikkeld in de vijf hoofdsteden van prefecturen van de Peloponnesos regio (Tripolis, Korinthe, Nafplion, Sparta, Kalamata) en Patra, omvat 9 scholen en 22 afdelingen. Het biedt studies in alle leercycli: niet-gegradueerde, postdoctorale en doctoraatsstudenten, evenals levenslang leren, met meer dan 20.000 studenten (1e, 2e en 3e studiecyclus).

  • Thessaloniki, Griekenland

  Als instelling voor hoger onderwijs biedt Perrotis College opleidingen aan die zowel op onderzoek gebaseerd als praktijkgericht zijn, en die inspelen op de sociale, economische en milieukwesties van het publiek. Perrotis College , een divisie van de American Farm School, bevordert gelijke kansen voor alle studenten en werknemers, evenals voor alle sollicitanten voor toelating of personeelsposities, ongeacht ras, religie, geslacht of etniciteit.

  • Athens, Griekenland

  De privéschool Institution d'Etudes Francophones (IdEF) startte haar activiteiten in 1995 in samenwerking met de Franse openbare universiteit Sorbonne Paris Nord, met als doel de academische bachelor- en postdoctorale programma's van Paris 13 in Griekenland aan te bieden. IdEF-studenten zijn normaal gesproken ingeschreven studenten aan de Sorbonne University Paris Nord, hebben dezelfde studentenstatus en krijgen hetzelfde onderwijs als studenten die in Parijs studeren.

  • Athens, Griekenland

  We zijn toegewijd om onze studenten de nodige kennis, vaardigheden en leerervaring te bieden die hen zullen helpen bij het bereiken van hun grootste potentieel om zich aan te passen en aan te passen aan een diverse en steeds veranderende samenleving en arbeidsmarkt. We zijn toegewijd aan het creëren van een uitdagende leeromgeving die de ontwikkeling van een ondernemende mentaliteit onder onze studenten aanmoedigt, waardoor hun horizon wordt verbreed en hun carrièremogelijkheden worden verbeterd. Bij IST ligt de focus op de studenten!

  • Corfu, Griekenland

  De Ionian University werd opgericht in 1984, hetzelfde jaar als de Universiteit van Thessalië en de Universiteit van de Egeïsche Zee. De universiteit bestaat uit vijf faculteiten en twaalf afdelingen. De zetel is gevestigd in Corfu, met universitaire eenheden in Lefkas, Kefalonia en Zakynthos.

  • Athens, Griekenland
  • Patras, Griekenland

  City Unity College werd in 1999 opgericht als een bijlage bij de City University van Seattle en is sinds 2010 officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs en Religieuze Zaken van Griekenland krachtens het ministerieel besluit van 27 juli 2010 (ref.92790 / IA) . Sinds 2012 functioneert City Unity College als een college, zoals gewijzigd bij Wet 4093/2012 (Staatscourant 222 A). Het biedt een breed scala aan niet-gegradueerde en postdoctorale cursussen op het gebied van Business, Finance, Computer Science, International Hospitality and Tourism Management, Physical Education and Sport, Merchant Maritime Academy, Law, Psychology, Orthodox Theology and Human Studies, Implant Dentistry.

  • Athens, Griekenland

  Hellenic American College heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Hellenic American University (436 Amherst Street, Nashua, New Hampshire, NH03063, VS) waardoor het College de bachelor- en masteropleidingen van de universiteit kan aanbieden in zijn faciliteiten in Athene. Na succesvolle afronding van hun studie en het voldoen aan alle diplomavereisten zoals gespecificeerd in de relevante universiteitscatalogus, krijgen deelnemers aan deze opleidingen een diploma rechtstreeks van Hellenic American University, Nashua.

  • Athens, Griekenland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Athens, Griekenland
  • Thessaloniki, Griekenland

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...