Keystone logo
Guatemala

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Guatemala 2024

Aantal instellingen: 3
  • Quetzaltenango, Guatemala

  Om een universiteit op te richten in Quetzaltenango met als doel haar studenten op te leiden met een filosofie gebaseerd op vrijheid, gericht op het opbouwen van een vrije, vreedzame samenleving met een hoog academisch niveau en die ook geneigd zou zijn om een loopbaan aan te bieden die haar studenten voorbereidt. studenten om de uitdagingen van de toekomst het hoofd te bieden, werd de uitbreiding van de Francisco Marroquín University in de stad El Alto opgericht in 1994. De University of the West zou de voortzetting zijn van de leerstellige oriëntatie van de uitbreiding van de Francisco Marroquín University toen het trok zich terug uit Quetzaltenango. Het werd opgericht door een groep zakenlieden en professionals uit Quetzaltecan, die de raad van toezicht vormden voor de oprichting en de overeenkomstige procedures voor de goedkeuring ervan initieerden. Sommigen waren voormalige studenten en professoren van de UFM en leden van de Hoge Raad die zeiden dat de universiteit was aangesteld om economisch onafhankelijk te leiden en te besturen. De aankoop van grond voor de vestiging van het centrale hoofdkantoor van de Universidad de Occidente begint en parallel daaraan, het werk en de coördinatie die de opening van twee uitbreidingen in Guatemala-Stad en in de departementen Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango en San met zich meebrengt. Pedro-afdeling van San Marcos. Het begon zijn activiteiten als zodanig in de stad Quetzaltenango in 2010 toen de Raad voor Hoger Privéonderwijs toestemming gaf voor de werking ervan en het werd gepubliceerd in het staatsblad op 3 maart 2010. De missie van de universiteit is het onderwijzen en verspreiden van de filosofie. van vrijheid met persoonlijke verantwoordelijkheid op alle gebieden van het menselijk leven om bij te dragen aan de materiële en spirituele vooruitgang van de mensheid.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones is een centrum voor hoger onderwijs van wereldklasse vanwege zijn academische excellentie, die de integrale vorming van het wezen mogelijk maakt, wat de zoektocht naar waarheid, schoonheid en het goede aanmoedigt. Dat bevordert de ontwikkeling van intelligentie, denken, creativiteit en de wil om te anticiperen op de uitdagingen van de huidige samenleving en haar toekomstige projecties.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...