Keystone logo
Japan

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Japan 2024

Aantal instellingen: 58
  • Bunkyo City, Japan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Japan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Japan

  Shimonoseki City ligt in het meest westelijke deel van het eiland Honshu. Het wordt begrensd door de Straat van Kanmon in het zuiden, de Suo-zee in het oosten en de Hibiki-zee in het westen. De stad is gezegend met de rijke schoonheid van de oceaan en de bergen en beschikt over aanzienlijke historische en culturele troeven. De diversiteit van Shimonoseki City is gekoppeld aan de diversiteit van Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Japan

  Shigakukan University is een particuliere gemengde vierjarige universiteit opgericht in 1979. De universiteit heeft twee faculteiten: de Faculteit der Geesteswetenschappen en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. De Faculteit Geesteswetenschappen heeft twee afdelingen: de afdeling Klinische Psychologie (bestaande uit vijf cursussen voor geneeskunde, welzijn, onderwijs, maatschappij en industrie en algemene psychologie) en de afdeling Menselijkheid en Cultuur (die bestaat uit drie cursussen: Japans en Japanse literatuur, Engelse taal en Britse en Amerikaanse cultuur, en geschiedenis en aardrijkskunde).

  • Nagasaki, Japan

  Nagasaki University draagt bij aan de verbetering van een evenwichtige samenleving door de erfenis van de traditionele cultuur die in Nagasaki geworteld is, over te dragen, een vruchtbaar creatief gevoel bij studenten te cultiveren en innovatieve wetenschap voor wereldvrede te ontwikkelen.

  • Ageo, Japan

  Vanuit de christelijke geest wordt de nadruk gelegd op het onderwijzen van de hele persoon. Terwijl studenten een brede liberale opleiding en een hoge mate van specialisatie krijgen, maken kleine klassen het mogelijk om de individualiteit van elke student te respecteren. Studenten hebben een faculteitsadviseur en faculteitsleden hebben vaste spreekuren.

  • Okayama, Japan

  Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen een groot deel van Japan in puin lag door meerdere luchtaanvallen en vooral met de waterstofbom die op Hiroshima en Nagasaki was gevallen, realiseerde onze oprichter, de heer Tsutomu Kake (1923-2008), tot het besef dat dit land heeft weinig natuurlijke hulpbronnen ALLEEN door onderwijs kan Japan herstellen. Vanaf dat moment en gedurende de rest van zijn leven was de heer Kake actief betrokken geweest bij de ontwikkeling van het onderwijs in Japan.

  • Hachioji, Japan

  SOKA University richt zich sinds de oprichting op humanistisch onderwijs en internationale uitwisseling. De resultaten van onderwijs en internationale uitwisseling werden zeer gewaardeerd en de universiteit werd in 2014 geselecteerd als een van de 37 universiteiten in het "Top Global University Project" van het ministerie van Onderwijs, Cultuur, Sport, Wetenschap en Technologie.

  • Utsunomiya, Japan

  文星芸術大学of Art werd opgericht in 1999 in Utsunomiya City, Tochigi Prefecture, met als doel geavanceerde kunsteducatie te realiseren, met vijf principes en idealen. Manga, een uitstekend medium dat de emoties van personages overbrengt door het verhaal te begrijpen door alleen maar naar de foto's te kijken, is een van de Japanse culturen waar over de hele wereld van wordt genoten, zelfs voor buitenlanders met verschillende talen en gebruiken.

  • Sagamihara, Japan

  Azabu University is een van de weinige wetenschappelijke universiteiten die onderwijs biedt en onderzoek doet onder het thema "Mankind, Animals, and the Environment". Het benutten van verworven kennis om bij te dragen aan onze samenleving is altijd onze kernwaarde geweest en een waarde die gebaseerd is op de geest van de universiteit die de onderwijsfilosofie van professor Harutaka Yokura weerspiegelt: "Onderzoek academisch en oefen gewetensvol".

  • Fuchu, Japan

  De Tokyo University Of Foreign Studies is de oudste instelling in Japan die zich toelegt op internationale studies. Het begon als Bansho Shirabesho (Instituut voor Onderzoek van Buitenlandse Documenten), een overheidsvertaalbureau opgericht in 1856. Het werd vervolgens opgericht als een onafhankelijke onderwijs- en onderzoeksinstelling met de naam Tokyo Gaikokugo Gakko (Tokyo School of Foreign Languages) in 1899. In In 1999 vierde de universiteit de 100ste verjaardag van haar "onafhankelijkheid".

  • Kyoto, Japan

  Kyoto Institute Of Technology is een internationale technische en ontwerpuniversiteit in Kyoto, Japan. Het is belangrijk op te merken dat de geschiedenis en cultuur van onze stad wereldwijd bekend zijn en dat hoewel Kyoto de geboorteplaats is van de essentie van de Japanse cultuur, het ook een productiecentrum is. De "technici" van Kyoto hebben een lange geschiedenis in het produceren en verfijnen van veel "dingen". Traditioneel vakmanschap wordt niet alleen van de ene generatie op de volgende doorgegeven, het is verder aangescherpt en verfijnd door de constante creatie van nieuwe technieken en innovaties, waardoor het zowel in binnen- als buitenland aan geloofwaardigheid wint.

  • Bunkyo City, Japan
  • Meguro City, Japan
  • + 1 meer

  The University Of Tokyo werd in 1877 opgericht als de eerste nationale universiteit in Japan. Als vooraanstaande onderzoeksuniversiteit biedt UTokyo cursussen aan in in wezen alle academische disciplines op zowel bachelor- als masterniveau en verricht onderzoek over het volledige spectrum van academische activiteiten. De universiteit wil haar studenten een rijke en gevarieerde academische omgeving bieden die kansen biedt voor zowel intellectuele ontwikkeling als het verwerven van professionele kennis en vaardigheden.

  • Kariya, Japan

  De geschiedenis van de Aichi University of Education begon met de start van het moderne schoolsysteem in Japan in 1873. Onze voorganger, Aichi Prefectural Academy, ontwikkelde zich later tot drie normale scholen in de regio, Aichi First Normal College, Aichi Second Normal College en Aichi Normaal College van Beroepsonderwijs.

  • Kyoto, Japan

  Kyoto Sangyo University (KSU) werd in 1965 opgericht door Dr. Toschima Araki. Dr. Araki maakte zich ernstige zorgen over de verwoestende morele cultuur in het naoorlogse Japan en wijdde zijn inspanningen aan het aanmoedigen van afgestudeerden die een actieve rol zouden kunnen spelen in de steeds mondialer wordende samenleving. In navolging van de oprichter zijn door opeenvolgende presidenten voortdurende en niet aflatende inspanningen geleverd om de "Founding Principles" van KSU te handhaven, en als resultaat is de universiteit zich gestaag en succesvol blijven ontwikkelen.