Keystone logo
Kazachstan

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Kazachstan 2024

Aantal instellingen: 15
  • Almaty, Kazachstan

  De International University of Information Technology ( IITU ) is de enige universiteit in Kazachstan die ASIIN institutionele internationale accreditatie heeft ontvangen. De universiteit leidt een nieuwe generatie ICT-specialisten op met kennis van industriële technologieën, geavanceerd management, economie en communicatieve vaardigheden.

  • Almaty, Kazachstan

  De Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , genoemd naar Gumarbek Daukeyev, is een van de toonaangevende technische universiteiten in Centraal-Azië. Het biedt studies in energie, telecommunicatie, IT-technologieën, ruimtevaarttechniek, robotica en kunstmatige intelligentie.

  • Taldykorgan, Kazachstan

  Zhetysu University, genoemd naar Ilyas Zhansugurov, is een grote regionale universiteit die klassieke principes combineert met moderne onderwijsprogramma's. De universiteit ontwikkelt zich als een multidisciplinaire innovatiegerichte Smart-universiteit in onderwijs, wetenschap en opvoeding.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  De belangrijkste functie van de universiteit is lesgeven. Astana University geeft les volgens haar onderwijsnormen, bereidt veelgevraagde afgestudeerden voor op de moderne arbeidsmarkt in toonaangevende bedrijven in verschillende industrieën. Onder de afgestudeerden van de Astana University werken velen in de overheidsdienst.

  • Almaty, Kazachstan

  Kainar University , de opvolger van de Kainar Academy, is een van de eerste instellingen voor hoger onderwijs met een nieuwe vorming op basis van commerciële principes in het onafhankelijke Kazachstan. Het is de eerste particuliere universiteit als een multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs met een sociale en humanitaire oriëntatie.

  • Kokshetau, Kazachstan

  De Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - is een instelling voor hoger onderwijs met hooggekwalificeerd personeel en pedagogisch potentieel, goed materiaal en technische middelen. Het is een van de leidende instellingen voor hoger onderwijs in Kazachstan en biedt gelicentieerde onderwijsdiensten die voldoen aan de moderne eisen van de arbeidsmarkt.

  • Karagandy, Kazachstan

  De Karaganda Technische Universiteit is een van de toonaangevende technische hogescholen in Kazachstan. De oprichting van het Mijninstituut was niet alleen een belangrijke gebeurtenis voor Karaganda, maar ook voor Centraal Kazachstan. Tegenwoordig heeft de universiteit negen faculteiten. De universiteit leidt specialisten op in meer dan 46 specialismen.

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  De Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) is een openbare instelling voor hoger onderwijs in Kazachstan. De Kazakh National University Of Arts is een van de meest prestigieuze universiteiten van Kazachstan en zit comfortabel tussen de 90 beste universiteiten van het land.

  • Almaty, Kazachstan

  De Almaty-afdeling van de "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan Russisch onderwijs krijgen in Kazachstan. De vestiging in Almaty is een van de grootste, gerenommeerde centra voor het opleiden van professionals van het hoogste niveau. Het is met recht een van de toonaangevende instellingen voor hoger onderwijs van de Republiek Kazachstan geworden.

  • Shymkent, Kazachstan

  South Kazakhstan State University, vernoemd naar M. van de regio, republiek en wereldruimte.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kazachstan

  Al vier decennia is SARSEN AMANZHOLOV EAST KAZACHSTAN UNIVERSITY een van de toonaangevende universiteiten in de republiek en de USSR. De universiteit is een actief lid van de Eurasian Association of Universities.

  • Uralsk, Kazachstan

  De West Kazakhstan State University , genoemd naar M.Utemisov, een van de eerste universiteiten van de Republiek Kazachstan, ondertekende de Bolonskiy-verklaring die gericht was op de vorming van de wereldwijde onderwijsruimte.

  • Almaty, Kazachstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazachstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kazachstan

  Opleiding in het Eurasian Humanitarian Institute ( EAGI ) maakt het mogelijk om het prestigieuze en gevraagde voltijdse en deeltijdse onderwijs en verminderde voorwaarden voor de bachelorspecialiteiten te ontvangen.