Keystone logo
Kirgizië

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Kirgizië 2024

Aantal instellingen: 4
  • Jalal-Abad, Kirgizië

  Jalal-Abad State University is een openbare instelling die is ontworpen om hoger onderwijs te bieden op de volgende gebieden: elektronica, energie; bouw; onderwijs; agro-industrieel complex. De universiteit heeft de bevordering van deugdzame idealen en het concept van onderwijs voor de hele persoon hoog in het vaandel staan.

  • Bishkek, Kirgizië

  Sinds haar oprichting beschouwt de Kirgizische Turkije Manas University het uitvoeren van gekwalificeerde onderwijsstudies bij de Turkse republieken als een van haar primaire taken. Onze universiteit wil Turkse jongeren, uitgerust met een modern en eigentijds onderwijssysteem met een gedeeld begrip, helpen om bewuste, zelfvoorzienende, verantwoordelijke individuen op te voeden.

  • Bishkek, Kirgizië

  Kyrgyz State Technical University , genoemd naar I. Razzakov ( KSTU ), is het vlaggenschip van de technische opleiding van Kirgizië. De universiteit bereidt hooggekwalificeerde specialisten op verschillende gebieden voor op onze republiek, in het verre en verre buitenland.

  • Bishkek, Kirgizië

  De University Of Central Asia ( UCA ) is een particuliere, niet-commerciële, seculiere universiteit. De missie van The University Of Central Asia is het bevorderen van de sociale en economische ontwikkeling van Centraal-Azië.