Keystone logo
Libanon

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Libanon 2024

Aantal instellingen: 10
  • Jdeideh, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Libanon

  Notre Dame University-Louaize (NDU), Libanon meest vooraanstaande katholieke non-profit instelling voor hoger onderwijs en de enige Libanese universiteit die het Amerikaanse model van vrijzinnig kunstonderwijs overneemt, is verheugd aan te kondigen dat het is geaccrediteerd door de New England Commission for Higher Education (NECHE), voorheen bekend als de Commission on Institutions of Higher Education (CIHE) van de New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC).

  • Souq El Gharb, Libanon

  University Of Balamand , een vooruitstrevende instelling voor hoger onderwijs, stelt zowel wetenschappers als afgestudeerden in staat om onconventionele vragen en interdisciplinaire grenzen te stellen om de vrijheid van denken te behouden en de interculturele dialoog in Libanon en de Arabische wereld te verrijken.

  • Mount Lebanon Governorate, Libanon

  De oprichting van de Lebanese University was een idee dat voor het eerst werd genoemd in de toespraak van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken, Hamid Frangieh tijdens de slotceremonie van de derde UNESCO-conferentie in Beiroet op 11 december 1948, waarin hij zei: "Libanon hoopt zie de oprichting van een Lebanese University met de geest van UNESCO "

  • Damour, Libanon

  De leidende visie van de universiteit is om voorop te lopen in onderwijskwaliteit, wetenschappelijke integriteit en wetenschappelijk onderzoek. MUBS zet zich in voor het creëren van gewetensvolle wereldleiders die voorbeeldig zijn in hun morele, professionele en educatieve uitmuntendheid.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Libanon

  Phoenicia University (PU) is een non-profit, particuliere en niet-sektarische officieel erkende instelling voor hoger onderwijs. De universiteit omvat zes hogescholen: Architectuur en Design, Kunst en Wetenschappen, Bedrijfskunde, Engineering, Recht en Politicologie, en Volksgezondheid. PU-campus ligt in het district Zahrani, in het zuidelijke gouvernement van Libanon, op slechts 40 minuten rijden van de internationale luchthaven van Beiroet. PU wordt momenteel beschouwd als een van de snelstgroeiende instellingen voor hoger onderwijs in het land.

  • Beirut, Libanon

  BAU heeft zich sinds haar oprichting in 1960 geëngageerd om uitstekende onderwijsprogramma's aan te bieden en een omarmende omgeving te bieden voor academische creativiteit en de ontwikkeling van leiderschapsvaardigheden, het concept van sociale verantwoordelijkheid bij te brengen, met respect voor diversiteit en multicultureel begrip.

  • Ghobeiry, Libanon

  USAL verzorgt kwalitatief academisch onderwijs en stimuleert wetenschappelijk onderzoek. Het stimuleert het intellectuele, wetenschappelijke, sociale, culturele en sportieve potentieel van studenten. Het draagt bij aan de vorming van een jonge generatie die bekwaam is in wetenschappen, ervaring, professionaliteit en ethiek. De afgestudeerden zijn humaan en wetenschappelijk, kunnen zich aanpassen aan de moderne samenleving en gekwalificeerd om hun vaardigheden en talenten te gebruiken om te voldoen aan de behoeften van de lokale en mondiale arbeidsmarkt.

  • Mechref, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...