Keystone logo
Maleisië

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Maleisië 2024

Aantal instellingen: 32
  • Kuala Lumpur, Maleisië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Ulu Tiram, Maleisië

  Het College ging officieel van start in januari 2001 in een bescheiden kantoorgebouw van 6 verdiepingen in het hart van Johor Bahru City. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een van de toonaangevende hogescholen in Zuid-Maleisië, die aanzienlijke prestaties van studenten hebben behaald op het gebied van boekhouding, management, rechten en pre-universitair (A-niveau) onderwijs.

  • George Town, Maleisië

  DISTED, Penang's eerste particuliere not-for-profit-instelling voor hoger onderwijs die eigendom is van de Wawasan Education Foundation, zet zich in om onderwijs en training te bieden aan jonge studenten om tegemoet te komen aan de behoeften van de industrie en de gemeenschap. Het gedijt op het vertrouwen van de gemeenschap en de sterke punten van haar programma's, personeel en studentenzorg.

  • Kota Bharu, Maleisië

  Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) dateert uit 1993 toen het werd opgericht door Allahyarham, de geachte senator Professor Datuk Dr Ismail Md. Salleh, waar de hogeschool eerder bekend stond als Twintech Institute of Technology.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  The One Academy is een MQA-geaccrediteerde hogeschool met MSC-status, die formele banden heeft met gerenommeerde designuniversiteiten en hogescholen over de hele wereld.

  • George Town, Maleisië

  SENTRAL College Penang is verheugd een cruciale rol te spelen bij het aanbieden van hogeronderwijsprogramma's om te voldoen aan de verschillende behoeften van huidige studenten die een wereldwijd erkende kwalificatie willen behalen bij het nastreven van hun carrièredoelen.

  • Cyberjaya, Maleisië

  De helft van de wereldbevolking bestaat uit jongeren onder de 25 jaar. Weinigen zijn betrokken bij beslissingen die van invloed zijn op hun manier van leven, verlangens, interesses en toekomst.

  • Perak, Maleisië

  Universiti Sultan Azlan Shah Malaysia (USAS) heette aanvankelijk Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR). Het werd in 1999 opgericht door de Perak Islamic Religious Council en de Maleise Customs en geregistreerd bij de Perak Islamic Religious Department onder de School Control Enactment - Islamic Religious Schools 1996.

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  Het belangrijkste University College van Maleisië, gespecialiseerd in Business, Culinary Arts, Communication & Media Arts, Hospitality, Tourism and Services Industries, legt de nadruk op ervaringsleren.

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  Elite International College (EIC) is een particuliere onderwijsinstelling die volledig eigendom is van South East Asia Academy Sdn Bhd. Strategisch gelegen in het hart van de Gouden Driehoek van Kuala Lumpur en het centrale zakendistrict, is EIC gemakkelijk bereikbaar voor de lokale en internationale gemeenschappen via verschillende transportmiddelen .

  • Kuala Lumpur, Maleisië

  Advance Tertiary College (ATC College), opgericht in 1987, heeft een traditie van uitmuntendheid opgebouwd en baanbrekend met vele afgestudeerden met onderscheiding en resultaten van wereldklasse.

  • Kampung Kubang Sawa, Maleisië

  Leren bij AeU kent geen grenzen, en onze opties worden niet beperkt door geografie.

  • Ipoh, Maleisië

  Taj International College (TIC), opgericht in 1996, concentreert zich op de ontwikkeling van menselijk kapitaal door middel van volledig onderwijs, professionele training en ontwikkeling, e-learning en ICT-gerelateerde oplossingen en onderwijsadvies.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  Vatel heeft 50 hospitality management schools in Europa, Amerika, Azië en Afrika.

  • Petaling Jaya, Maleisië

  In 1988 richtte de heer Tetsuo Saito de Saito Academy of Graphic Design op. Hij wilde eigenlijk lesgeven over de schoonheid van de Japanse taal en cultuur. In plaats daarvan stelde de heer Saito, met een buitengewoon ondernemersinstinct, het eerste diploma in grafisch ontwerp van Maleisië samen, waardoor Saito Academy in feite de lokale pioniers in ontwerponderwijs werd.