Keystone logo
Oman

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Oman 2024

Aantal instellingen: 8
  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Seeb, Oman

  The College of Engineering, voorheen bekend als Caledonian College Of Engineering , werd opgericht in 1996. De eerste particuliere technische universiteit in het Sultanaat van Oman. Het biedt undergraduate (UG) en masteropleidingen in engineering die voldoen aan internationale normen en RUG-programma's zijn geaccrediteerd door de IET (VK) en CIOB (VK); de instelling is geaccrediteerd door OAAA (Oman)

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar is een van de zes hogescholen onder het ministerie van Hoger Onderwijs, opgericht in 1990 en gelegen in de stad Sohar in het gouvernement van Noord-Albatinah. De visie van de hogescholen ligt in het spelen van een cruciale rol bij het presenteren van Oman aan de wereld als een ontwikkelingsland, weerspiegeld in het bijdragen aan het veld van toegepaste wetenschappen, en in de ontwikkeling van de kennisgemeenschap tot wat bevestigt met de Omaanse culturele normen.

  • Muscat, Oman

  Het Scientific College of Design is een particuliere kunst- en ontwerpinstelling voor hoger onderwijs in Muscat, Sultanaat Oman. Opgericht bij ministerieel besluit en gereguleerd door het ministerie van Hoger Onderwijs, startte het college officieel zijn academische programma's en diensten in oktober 2004. Het college wordt bestuurd door een raad van toezicht, geleid door het directoraat-generaal van particuliere universiteiten en hogescholen.

  • Sohar Port, Oman

  Het International Maritime College Oman (IMCO) is een uniek college in Oman, de GCC-landen en daarbuiten. IMCO is opgericht op 24 april 2005 en is eigendom van de regering van Oman (ASYAD).

  • Sur, Oman

  Sur University College (SUC) werd opgericht in 2001 na goedkeuring van het volgnummer MHE / MO / 2001/3/211 van de Raad voor het Hoger Onderwijs. Het college is ook geregistreerd als een Limited Liability Company (LLC) in de Oman Trading & Industry of Chamber onder een uitstekende categorie met het commerciële recordnummer: 4/10194/4. Het is een van de bedrijven onder de bedrijvengroepen van Mubarak Bahwan.

  • Muscat, Oman

  Hier weten we dat uw kansen in de toerisme- en horecasector eindeloos zijn. Het is onze rol om u te helpen deze te realiseren. Of je nu op zoek bent naar een korte cursus om je professionele ontwikkeling te verbeteren, een onderwezen diploma of de kans om te studeren voor een bachelordiploma, je zult de juiste kans vinden die aan je behoeften voldoet en tot je verbeelding spreekt.

  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...