Keystone logo
Qatar

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Qatar 2024

Aantal instellingen: 4
  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Studenten, docenten en personeel van Noordwest-Qatar vertegenwoordigen bijna 60 nationaliteiten. Onze afgestudeerden sluiten zich aan bij een groeiend netwerk van creatieve, ondernemende alumni van Noordwest-Qatar, evenals tienduizenden Noordwest-alumni in leidende en creatieve rollen over de hele wereld.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Al meer dan een eeuw daagt Carnegie Mellon University nieuwsgierigen en gepassioneerden uit om zich voor te stellen en werk te leveren dat ertoe doet. Carnegie Mellon, een particuliere, vooraanstaande en wereldwijde universiteit, zet zijn eigen koers met programma's die creativiteit en samenwerking stimuleren.

  • Doha, Qatar

  Als onderdeel van een substantiële nationale investering in menselijke ontwikkeling en in de gedeeltelijke vervulling van de educatieve doelen die zijn verwoord in de Qatar National Vision 2030, heeft het ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs in de staat Qatar het Community College of Qatar (CCQ) opgericht. Het doel van CCQ is om een breed scala aan educatieve mogelijkheden te bieden, waaronder: 2-jarige academische programma's die studenten voorbereiden op de overgang naar vierjarige universiteiten, 2 + 2 academische programma's en 2-jarige carrièregerichte programma's om te voldoen aan de kritieke personeelsbestand en arbeidsbehoeften.

  • Doha, Qatar

  Georgetown University in Qatar (GU-Q) is een extra locatie van Georgetown University, gevestigd in Education City in Doha. De universiteit biedt een vierjarige undergraduate-programma in internationale aangelegenheden leidt tot de Bachelor of Science in Foreign Service (BSFS) graad. Studenten hebben de mogelijkheid om een van de vier majors en een van de drie certificaten te selecteren.