Keystone logo
Saoedi-Arabië

Beste universiteiten voor Bachelorgraad Opleidingen in Saoedi-Arabië 2024

Aantal instellingen: 10
  • Hamad Town, Bahrein
  • Riyadh, Saoedi-Arabië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riyadh, Saoedi-Arabië

  Op dinsdag 09/01/1419 AH (06/05/1998 AD) beval ZKH kroonprins - moge God hem beschermen - de fusie van Imam Mohammad Ibn Saud Islamic University en King Saud University in de zuidelijke regio tot één entiteit onder de nieuwe identiteit van ' King Khalid University '. Later, op 11/3/1419 AH (6/7/1998 AD), werd een Koninklijk Besluit, Besluit 7/78 / M uitgevaardigd om alle reguliere procedures te voltooien die nodig zijn om de fusie tot stand te brengen. De eerste begroting van de universiteit werd uitgegeven op 14/09/1419 AH (02/01/1999 AD) binnen de algemene staatsbegroting.

  • Dammam, Saoedi-Arabië

  Voordat de naam "Al Asala Colleges" opvalt, werd er een gedetailleerde studie uitgevoerd naar disciplines, het aantal studenten in elke discipline op het niveau van het Koninkrijk en op het niveau van elke stad, waarbij enerzijds de beste disciplines werden bereikt in termen van de opkomst van studenten op disciplines. eisen van de Saoedische arbeidsmarkt in het algemeen en in de oostelijke provincie in het bijzonder aan de andere kant.

  • Mecca, Saoedi-Arabië

  Het koninkrijk Saoedi-Arabië loopt voorop in de landen van de islamitische wereld vanwege zijn religieuze status en zijn historisch en beschaafd belang. Het omvat de Qiblah (Ka`bah) waarmee de moslims worden geconfronteerd tijdens hun dagelijkse gebeden. Bovendien wenden de harten van miljoenen mensen zich tot Mekka, in de wens om hadj en umrah te verrichten.

  • Industrial Area, Saoedi-Arabië

  Majmaah University is een van de meest recente universiteiten in het geliefde vaderland, dat zich heeft aangesloten bij een systeem van vele en grote wetenschappelijke gebouwen om een zijrivier van het universitair onderwijs te worden en een vergunning voor de mensen van Al Majmaah Governorate en de gouvernementen binnen de reikwijdte van de universiteit verwacht veel te bieden.

  • Tabuk, Saoedi-Arabië

  Op basis van het principe van integratie tussen private en publieke sectoren in het KSA bij het aanbieden van hogeronderwijsdiensten, moedigt het ministerie van Hoger Onderwijs het particuliere hoger onderwijs aan in alle academische specialiteiten. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Fahad Bin Sultan, regio Prince of Tabuk, moedigde investeerders aan om een ​​privé-universiteit te starten om cultuur en onderwijs te verspreiden in de stad Tabuk, die een uitstekende geografische locatie heeft die de regio en haar omgeving dient.

  • Riyadh, Saoedi-Arabië

  Particulier onderwijs in het Koninkrijk is getuige van een heropleving en grote aandacht van de regering van de bewaarder van de twee heilige moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz, moge God hem behouden. Dar Al Uloom is een van de meest vooraanstaande particuliere universiteiten in het Koninkrijk, gericht op de bevordering van hoger onderwijs en investeringen in duurzaam menselijk kapitaal.

  • Riyadh, Saoedi-Arabië

  De PSU-gemeenschap wordt gedreven door een gemeenschappelijk doel: een betere wereld maken door middel van onderwijs, onderzoek en innovatie. We zijn leuk en eigenzinnig, inventief en artistiek, geobsedeerd door cijfers en verwelkomen getalenteerde mensen.

  • Abha, Saoedi-Arabië

  We bieden academische programma's van hoge kwaliteit die lokaal en regionaal verschillend zijn, zich bezighouden met onderzoek en actieve gemeenschapsontwikkeling en -betrokkenheid.

  • Riyadh, Saoedi-Arabië

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...