We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

​Abkhazian State University

​Abkhazian State University

​Abkhazian State University

Invoering

De Abchazische Staatsuniversiteit werd opgericht op basis van het Staatspedagogisch Instituut van Sukhum, dat in 1932 werd geopend.

SU-docenten en studenten nemen actief deel aan vele internationale wetenschappelijke en creatieve fora. Soortgelijke evenementen worden regelmatig gehouden op de Abchazische Staatsuniversiteit. Studenten en lezingen (сотрудники) van ASU mochten hun kwalificaties upgraden, hun opleiding in Graduate School en Doctoral Studies voortzetten en proefschriften verdedigen.

Sinds 2006 heeft ASU de status van een autonome nationale universiteit, de stichter van de Republiek Abchazië. Dit opende nieuwe mogelijkheden voor de ontwikkeling van educatieve en wetenschappelijke activiteiten van de universiteit.

De activiteiten van de universiteit zijn gebaseerd op universele en ontwikkelende onderwijsprincipes, waarbij de fundamentele aard van het onderwijs behouden blijft met de actieve introductie van innovatieve technologieën. Het heeft tot doel ASU te integreren in de World Educational Space en ervoor te zorgen dat het volledig deelneemt aan internationale programma's om directe contacten en interactie te leggen met onderzoeks- en onderwijsinstellingen in het buitenland.

Tot op heden zijn er in de Abkhaz State University:

8 faculteiten, de afdeling / Brunch of Arts en 42 afdelingen, waarbij op verschillende gebieden een niveausysteem van opleiding wordt uitgevoerd: Undergraduate, Special, Graduate en Postgraduate Studies;

Meer dan 3.000 studenten, waaronder internationale studenten;

verschillende dissertatieraden;

prioritaire onderzoeksgebieden zijn wiskunde, biologie, ecologie, de cyclus van Abchazische studies, archeologie, pedagogiek.

Locaties

  • Sokhumi

    Sokhumi, Afghanistan

    Vragen