Keystone logo
愛知工科大学

愛知工科大学

愛知工科大学

Invoering

愛知工科大学heeft de kracht (‘motivatie’ en ‘motivatie’) die nodig is om het educatieve doel ‘onafhankelijkheid en realisatie van dromen’ te bereiken door middel van samenwerkend leren, waarbij mensen met elkaar omgaan om te discussiëren, met elkaar om te gaan en elkaar te begrijpen en te leren terwijl ze elkaar onderwijzen. We accepteren een breed scala aan mensen die de motivatie hebben om zelf te groeien en de basis academische vaardigheid (wiskundig verkenningsvermogen, leesvaardigheid, wetenschappelijk denkvermogen) door het verwerven van "menselijkheid" en "vaardigheid").

Wiskundige verkenningskracht:
Studenten moeten op de middelbare school een groep wiskundige vakken volgen en verwerven met het vermogen om de kenmerken van het probleem te achterhalen, de relevante wiskundige kennis en logisch vermogen te gebruiken en het probleem op te lossen.

Leesvermogen:
Studenten moeten op de middelbare school Japans en Engels volgen en verwerven, met de mogelijkheid om Japanse of Engelse leerboeken te begrijpen, gebruiken en erover na te denken.

Wetenschappelijk denken:
Studenten moeten op de middelbare school scheikunde of natuurkunde volgen of verwerven met het vermogen om wetenschappelijke kennis te gebruiken, problemen op te helderen en op bewijzen gebaseerde conclusies te trekken.

Locaties

Locaties
  • Gamagori

    愛知県蒲郡市西迫町馬乗50-2, 443-0047, Gamagori

    Vragen