Keystone logo
愛知工科大学 Afdeling Informatiemedia
愛知工科大学

Afdeling Informatiemedia

Gamagori, Japan

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Apr 2024

Request tuition fees

Op de campus

Invoering

Leer van de basisprincipes tot toepassingen van informatietechnologie met een focus op praktische training

Je leert computergerelateerde expertise en technologie, van programmeren tot beeld- / audio-informatieverwerking tot digitale contentproductie. Vooruitkijkend naar het IoT (Internet of Things) -tijdperk, kunnen studenten zelfstandig leren van de basisprincipes tot toepassingen van informatietechnologie door middel van projectachtig praktisch onderwijs. We streven ernaar een computeringenieur te zijn die in elke branche een actieve rol kan spelen.

Op weg naar onafhankelijkheid en realisatie van dromen

Van de basis tot de toepassing van IT-technologie, we leren zelfstandig voornamelijk door middel van praktische training. In de stage leer je de verbinding met de samenleving en in het afstudeeronderzoek, het laatste deel van je leerproces, train je de zelfstandigheid, leiderschap, communicatieve vaardigheden etc. die nodig zijn voor de uitvoering van projecten.

Met het oog op de "onafhankelijkheid en realisatie van dromen" van elke student, streven we naar meer motivatie, bekwaamheid en menselijkheid door middel van AUT-educatie, en ontwikkelen we computeringenieurs die niet alleen een actieve rol kunnen spelen in de IT-industrie maar ook in alle industrieën.

Over de school

Vragen