Keystone logo
Ağrı İbrahim Çeçen University Bachelor in de geografie
Ağrı İbrahim Çeçen University

Bachelor in de geografie

İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turkije

Request duration

Engels, Turks

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Geografie is een wetenschap die de onderlinge relaties tussen mens en ruimte onderzoekt. In die zin is aardrijkskunde een interdisciplinaire (multidisciplinaire) wetenschap. Vanwege de structuur die profiteert van vele takken van wetenschap, de verspreiding van geografische structuren op aarde; waarom, hoe en wanneer geografische eenheden voorkomen waar ze zich bevinden; De gebeurtenissen die plaatsvinden hebben functies zoals de relatie en verbinding met andere gebeurtenissen, evenals hun visualisatie met kaarten. Deze kenmerken tonen ook de distributie-verbinding-oorzaak-gevolgrelatie, die de basisprincipes van geografie zijn.

De visie van de afdeling Aardrijkskunde is om een baanbrekende afdeling te zijn die met haar onderzoeksstructuur op mondiaal niveau informatie kan produceren en toepassen, dynamisch, eigentijds, democratisch, gevoelig voor kritische ethische waarden, richtinggevend en bij voorkeur met haar toekomstgerichte voorzetsels.

Studenten die afstuderen aan de afdeling Geografie krijgen de titel Geograaf. Onze alumni kunnen werken met officiële instellingen zoals Mineral Exploration Research Institute, State Hydraulic Works, Rural Services, General Directorate of Forestry, General Directorate of Highways, Meteorology Affairs, State Statistics Institute, State Planning Organization, Ministry of Tourism en Ministry of Environment. Onze afgestudeerden kunnen werken in regionale planning en gemeentelijke planningsactiviteiten. Ook kunnen ze, na het volgen van cursussen Pedagogische Vorming, leraar worden binnen het Ministerie van Nationaal Onderwijs.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen