Keystone logo
AAA School of Advertising

AAA School of Advertising

AAA School of Advertising

Invoering

De AAA School of Advertising werd 30 jaar geleden opgericht door de Association of Advertising Agencies (AAA) om jong talent op te leiden tot de reclame-industrie en staat sindsdien bekend als de officiële instelling voor hoger onderwijs voor de Zuid-Afrikaanse reclame-industrie. Sindsdien hebben we duizenden professionals uit de industrie opgeleid.

De AAA hanteert een holistische benadering bij het onderwijzen van reclame, design en marketing, waarbij de uitdagingen van nieuwe technologie en media worden meegenomen. Onze banden met de industrie zorgen ervoor dat studenten live instructies krijgen om aan te werken. Door in door een bureau gesimuleerde teams te werken, kunnen ze theorie integreren met de praktijk en van start gaan zodra ze zijn afgestudeerd.

We zijn een creatieve hub voor reclame- en marketingtalent. Wij geloven in het bieden van meer dan alleen kennis, maar ook in vaardigheden en praktijkervaring. Potentieel wordt omgezet in prestatie door creatieve verkenning aan te moedigen en door te beseffen dat innovatie een integraal onderdeel is van het leerproces.

Locaties

  • Sandton

    Bryanston Drive,193, 2021, Sandton

    Vragen