Keystone logo
Abu Dhabi MEN'S COLLEGE - ADMC (ouro)

Abu Dhabi MEN'S COLLEGE - ADMC (ouro)

Abu Dhabi MEN'S COLLEGE - ADMC (ouro)

Invoering

De Higher Colleges of Technology (HCT), opgericht in 1988, is de grootste toegepaste instelling voor hoger onderwijs van de VAE en de eerste goedgekeurde universitaire economische vrije zone van het land, waardoor het in staat wordt gesteld om bedrijven af te studeren in overeenstemming met de richtlijnen van het wijze leiderschap van de VAE.

Ongeveer 23.000 studenten bezoeken 16 mannen- en vrouwencampussen in Abu Dhabi, Al Ain, Al Dhafra-regio, Dubai, Sharjah, Ras Al Khaimah en Fujairah. Vrouwelijke studenten vormen 63% van het studentenlichaam, wat de sleutelrol van de HCT weerspiegelt bij het voorbereiden van vrouwen uit de Emiraten om effectief bij te dragen aan de nationale ontwikkeling in dienst van hun land. Sinds 1991 heeft de HCT met trots meer dan 85.000 academische graden toegekend aan mannelijke en vrouwelijke afgestudeerden die erin geslaagd zijn het kwaliteitsonderwijs dat ze tijdens hun studie in HCT hebben opgedaan, toe te passen.

In 2019 kwam de 50-jarige vooruitgang van de VAE naar een opwindende toekomst tot bloei in de vorm van het 50-jarige handvest; die samenviel met de ontwikkeling van de Higher Colleges of Technology in een nieuwe richting, met de lancering van het strategisch plan HCT 4.0 - Employability & Beyond, gebaseerd op de richtlijnen van HH Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, vice-president van de VAE, premier en heerser van Dubai.

Locaties

  • Al Nahyan

    Al Nahyan, Verenigde Arabische Emiraten

    Vragen