Keystone logo
Aeres University of Applied Sciences Bachelor in de internationale paarden business management
Aeres University of Applied Sciences

Bachelor in de internationale paarden business management

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Volgende start van het programma: academisch jaar 2018- 2019
Mate het Engels onderwezen bachelor in International Equine Business Management is een business administration mate waarin het paard centraal staat. Bedrijfskunde vakken voor 70% van de cursus International Equine Business Management. Terwijl-paard-gerelateerde onderwerpen vormen de resterende 30%.


De focus op paarden beheer maakt het makkelijker voor studenten om de informatie op de bedrijfskunde vakken als marketing en economie op te vangen.


Het schrijven van businessplannen

Een van de dingen die de studenten leren tijdens de opleiding is hoe om beleidsnota's te schrijven. De student moet een actueel onderwerp binnen de sector kiezen, zoals doping in de paardensport of identificatie & registratie, bijvoorbeeld, en het creëren van een beleid voor. Studenten zullen ook leren hoe je business plannen te compileren. Hun zakelijke plannen kan worden voor een hippisch bedrijf, maar het hoeft niet.

Het is echter van belang voor studenten van de mate International Equine Business Management tevoren enige ervaring in de paarden sector. Hoewel u niet nodig hebt om uw eigen paard bezitten in om dit diploma te nemen, we vinden het belangrijk dat u enige kennis van de sector en van enige ervaring in het werken met paarden te hebben.

Brede opleiding

Het voordeel van de 70/30 splitsing binnen het programma is dat de studenten een brede opleiding die hen voorbereiden op een verscheidenheid van loopbanen. Afgestudeerden vinden banen binnen en buiten de sector. Na het voltooien van het programma, zullen ze een stevige mate dat een waardevolle aanwinst in de arbeidsmarkt zal hebben. Afgestudeerden zijn te vinden werken op veel verschillende plaatsen. Sommigen kiezen ervoor om hun eigen bedrijf te starten. Anderen worden ingehuurd voor beleidsbepalende functies door gemeenteraden of krijgen banen bij de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), paardensport verzekeringsmaatschappijen, de Federatie van Nederlandse Hippische Centra (FNRS), de Rabobank of gebeurtenis organisaties. Sommige afgestudeerden bewust kiezen voor een carrière buiten de sector en paarden normaal blijft een hobby. Je kunt echt alles wat je wilt met een graad in International Equine Business Management doen.

Competenties

Nadat je je bachelor diploma te behalen, kan je werken als een van de volgende, bijvoorbeeld: - Consultant - Account Manager Events - Beleidsmedewerker voor de regering - Financieel adviseur binnen de Equine Industry - Verzekeringen Expert - Stabiel of Riding School Manager - Equestrian Leisure Manager

Inschrijven

Succesvolle kandidaten voor de cursus moet hebben:

 • Gevolgd gedurende ten minste twee jaar van een verwante bacheloropleiding of hebben een extra of stichting diploma in een aanverwante opleiding (bedrijfskunde of Equine Studies) - enkele jaren relevante werkervaring met of zonder een academische graad - minimaal 550 score in de TOEFL Engels-test of een formeel erkend gelijkwaardig zoals de IELTS (level 6.0) - het vermogen om coherent te formuleren in het Engels geschreven, en een visie op het gekozen gebied van belang zijn. Essay schrijven is onderdeel van de selectieprocedure - teamgeest, een flexibele houding in een internationale werkomgeving - - financiering in de vorm van een subsidie ​​of een stipendium, of particuliere middelen sterke motivatie om succesvol te zijn in de sector

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • BSc (Hons) Internationaal strategisch bedrijfsmanagement met basisjaar
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer
 • BSc (Hons) Bedrijfsbeheer met plaatsingsjaar
  • London, Verenigd Koninkrijk
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk
  • + 1 meer
 • Bachelor Exportgericht Management
  • Krems an der Donau, Oostenrijk