Keystone logo
AFDA BA Honours in filmmedium
AFDA

BA Honours in filmmedium

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 107.870 *

Op de campus

* Total Tuition Fees 2023. Total tuition fee for Gqerberha campus: R103730

Invoering

NQF-niveau 8 | SAQA-ID 35935

De AFDA Postdoctorale school is gericht op het ontwikkelen van innovatief onderzoek, de productie, de productie en de distributie van entertainmentconcepten voor zowel lokale als internationale markten.

De afgelopen vijftien jaar heeft de AFDA Postgraduate School een groot netwerk van afgestudeerden voortgebracht die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Zuid-Afrikaanse entertainmentindustrie. Een groot percentage van de commercials, speelfilms, televisieseries, muziek en retailinhoud wordt geproduceerd door AFDA Honours-afgestudeerden.

Overview

Met een postdoctorale focus op door onderzoek geleid praktijk / praktijk geleid onderzoek, stellen de AFDA Honours-graden studenten in staat onderzoek en kritische betrokkenheid toe te passen op de productie van een kunstwerk.

Het programma is ook gericht op het ontwikkelen van belangrijke kennis en vaardigheden voor succes bij het aangaan van toekomstige uitdagingen, het vergroten van de verbeeldingskracht, creativiteit, samenwerking en communicatie, leiderschap, innovatie en ondernemersvaardigheden.

Deze onderzoeksaanpak bereidt studenten niet alleen voor op verdere postdoctorale studies, maar ook op het betreden van de arbeidswereld in het vakgebied van hun voorkeur.

toelatingen

Over de school

Vragen