Keystone logo
AFDA Bachelor of Commerce in bedrijfsinnovatie en ondernemerschap
AFDA

Bachelor of Commerce in bedrijfsinnovatie en ondernemerschap

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 83.115 *

Op de campus

* Total Tuition Fees 2023

Invoering

NQF-niveau 7 | SAQA-ID 94705

De BCom in Business Innovation bij AFDA is een projectgebaseerde opleiding die is ontworpen om studenten toekomstbestendig te maken, te stimuleren en de capaciteit op te bouwen om digitale transformatie en vooruitgang op de Zuid-Afrikaanse en Afrikaanse markten te stimuleren om wereldwijd te concurreren.

De graad richt zich op theorieën en modellen voor het starten van bedrijven die op zinvolle wijze kunnen worden toegepast op op technologie gebaseerde projecten en deze kunnen creëren. BCom-studenten passen marktonderzoek en ondernemersstrategieën toe op echte digitale resultaten voor testen en een grotere kans op vrijgave op de markt.

Overview

De op technologie gerichte resultaten stellen studenten in staat om in een team samen te werken om hun bedrijf te realiseren door middel van technische prototyping en verkenning van nieuwe technologieën met meer meeslepende ervaringsinhoud zoals Augmented Reality, Mixed Reality en Virtual Reality. De rol van elke student in het bedrijf heeft betrekking op de door hem gekozen discipline en ze werken samen aan het ontwikkelen, onderzoeken en voorbereiden van de lancering van een startende onderneming die moet worden getest en gemonetariseerd.

De technische focus in de AFDA School of Business Innovation & Technology houdt rekening met de noodzaak voor studenten om onder andere codeertechnieken te leren, evenals Augmented Reality, Mixed Reality en Virtual Reality. Uit onderzoek blijkt dat Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) de computerplatforms van de toekomst zullen worden (Goldman & Sachs 2016). VR en AR veranderen de manier waarop we alles ontwerpen, creëren en ervaren, van detailhandel tot architectuur, gezondheidszorg, techniek, onderwijs en entertainment. Mondiaal durfkapitaal heeft de afgelopen twee jaar 3,5 miljard dollar geïnvesteerd in VR en AR en uit onderzoek blijkt dat in 2020 30 miljard dollar in VR en AR zal worden geïnvesteerd, omdat VR en AR voorbestemd zijn om de toekomst van computergebruik te vervangen, nu deze technologieën de wereld van computers beginnen te ontwrichten. de pc en smartphone terwijl ze evolueren naar een slimme bril. Deze exponentiële sprong naar meeslepend computergebruik zal gevolgen hebben voor alle sectoren van de handel (Goldman & Sachs 2016; Scoble & Israel 2017). Wereldwijd zal de VR- en AR-markt in 2021 215 miljard dollar waard zijn (statista.com).

Dit heeft veel voordelen omdat de integratie van ondernemerschap en technologie in de twee zakencentra ( AFDA Johannesburg en Kaapstad campussen) veel kansen voor studenten zal creëren door middel van samenwerking, middelen en diepere leermogelijkheden in uw voordeel. Dit onderscheidt de AFDA BCom-graad van alle andere beschikbare bedrijfs- of IT-opleidingen en voegt meer waarde toe voor onze huidige en toekomstige studenten die deze kwalificatie volgen.

Frequently Asked Questions

Hoe verschilt de AFDA school voor bedrijfsinnovatie en technologie Bcom van een Bcom-type graad aan andere universiteiten?

Ons BCom-diploma heeft een aantal elementen die vergelijkbaar zijn met een traditioneel handelsdiploma om de onderliggende geloofwaardigheid ervan te garanderen. Het is echter uniek omdat het zich richt op mogelijkheden voor betekenisvol projectgebaseerd leren als team, waarbij ondernemersstrategieën worden toegepast op echte digitale resultaten door middel van prototyping voor testen en een grotere kans op vrijgave op de markt.

De pedagogische aanpak van de AFDA School of Business Innovation & Technology maakt gebruik van een aantal zeer succesvolle en vooruitstrevende leerstrategieën, waaronder:

  • Individuele en geïntegreerde resultaten
  • Beroepsspecialisatie en samenwerking
  • Marktgerelateerde uitkomsten en beoordeling
  • Doel- en uitdaginggericht leren

Wat is de duur van de Bcom-cursus?

De Bachelor of Commerce-graad is een driejarige voltijdopleiding die naast de andere bacheloropleidingen van AFDA loopt.

Zullen er examens plaatsvinden in de AFDA School of Business and Innovation-programma's?

De Bachelor of Commerce in Business Innovation and Entrepreneurship (BCom) heeft een op resultaten gebaseerd leerproces en beoordelingen. Er zijn geen schriftelijke examens.

toelatingen

Over de school

Vragen