Keystone logo
Australian Institute of Business

Australian Institute of Business

Australian Institute of Business

Invoering

We hebben geschiedenis geschreven.

Met 30 jaar geschiedenis, zijn wij een van de meest gevestigde onderwijsinstellingen in Australië prive.

Wij waren de eerste particuliere leverancier die geaccrediteerd was om de volledige suite van businessgraden te verlenen, waaronder de prestigieuze onderzoeksgraden die de Master of Management, Doctor of Business Administration (DBA) en Doctor of Philosophy (PhD) zijn.

We zijn flexibel.

Of u nu uw diploma wilt volgen, uw tijd over een paar jaar wilt doorbrengen, een specialisatie of mix kiezen en uw vakken overeenstemmen, de keuze is van u.

U kunt een bedrijf mate overal studeren bij ons, op elk moment, samen met studenten van over de hele wereld.

We zijn internationaal.

We hebben alumni uit meer dan 90 landen over de hele wereld, en onze kwalificaties zijn internationaal erkend.

We zijn volledig erkend.

Onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA) binnen het Australische Kwalificatie Framework (AQF) en worden ook erkend door een aantal internationale overheidsdiensten, agentschappen en registers. Dus als u voor die volgende baan of zakelijke overeenkomst gaat, van plan bent om in het buitenland te verhuizen of naar uw volgende kwalificatie te gaan, kunt u er zeker van zijn dat onze diploma's volledig geaccrediteerd en internationaal erkend zijn.

Onze graden zijn praktisch.

Business is niet alleen theorie. Evenmin zijn onze graden.

We zijn zo sterk geloven in de kracht van het praktijkonderwijs dat deze aanpak ingebed is in de cursussen die we aanbieden.

Onze praktische leerbenadering is effectief voor het ontwikkelen van zakelijke leiders omdat het invloed heeft op de echte prestaties van managers die met echte problemen in organisaties werken, om echte oplossingen voor hun organisatie te creëren.

Visie

Om een ​​wereldwijde leider in de praktijk het bedrijfsleven het onderwijs en onderzoek.

Mission Statement

Om levensveranderende ervaringen te leveren.

Waarden

Wij geloven in het handhaven van de integriteit van het onderwijs

We weten dat onze status is een privilege en geen recht. We zijn altijd eerlijk, ethisch en geleid door sterke morele principes.

Wij geloven dat de student voorop

Boven alles, we bestaan ​​om het leven van onze studenten te veranderen.

Wij waarderen strategisch denken

We zijn niet geïnteresseerd in quick wins. We zijn in het voor de lange termijn. We zullen geen concessies aan onze visie voor de korte termijn succes.

Wij hechten waarde aan innovatie

Wij zijn een hoge groei instelling die altijd dingen anders gedaan heeft. Wij hechten veel waarde van het plein denken, innovatieve ideeën en nieuwe creatieve benaderingen die de potentie om de wereld te veranderen.

Wij geloven in eigendom en verantwoording

Om de organisaties doelen te bereiken, we hebben allemaal een rol te spelen. Wij zijn verantwoordelijk voor het leveren aan de verwachting van onze rollen en moeten elkaar verantwoording afleggen aan deze vast te houden.

Wij hechten waarde aan de resultaten

Hoewel we waarderen inspanning, denken we niet dat 'proberen' is genoeg. Wij hechten waarde aan de daadwerkelijke realisatie van de resultaten.

Wij geloven in het opbouwen van een leven lang relaties

We weten dat de lange-termijn relaties met alle belanghebbenden zijn de sleutel tot de lange termijn aanhoudende succes van AIB's.

Wij hechten waarde aan teamgeest

Het veranderen van de levens van studenten over de hele wereld kan alleen worden bereikt met een enorme teamprestatie.

Wij geloven in leuke en erkenning

We zijn op een lange reis samen. We moeten voortdurend vieren kleine overwinningen langs de weg, en wat nog belangrijker te genieten van de reis.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Adelaide

    27 Currie Street Adelaide South Australia, 5000, , Adelaide

Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen