
Levensmiddelentechniek
Abu Dis, Staat Palestina
DUUR
TALEN
Avestisch
TEMPO
Het tempo aanvragen
DEADLINE VOOR AANMELDING
Aanvraagdeadline
EERSTE STARTDATUM
Aug 2023
COLLEGEGELD
Vraag collegegeld aan
STUDIE FORMAAT
Op de campus
Beurzen
Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren
Invoering
Voedingsmiddelenindustrie vertrouwt op een breed spectrum van werkwijzen voor de bereiding van dit enorme bedrag dat we vandaag de dag van de soorten voedsel te zien. Geometrie wordt gebruiktEten principes Chemie, microbiologie En techniek In ontwerp Voedsel productieprocessen.
Het lesplan van de Engineering Department Voedsel richt zich op het leveren van de student met de vaardigheden en concepten met betrekking tot voedsel engineering en technologie, die zich richten op De ontwikkeling van nieuwe voedingsproducten en ontwerpprocessen voor de productie van dergelijke levensmiddelen en selectie van verpakkingsmaterialen en studie De geldigheidsduur En de organoleptische evaluatie van het product . Procesontwerp en controle in voedselfabrieken, methodesDe productie van functionele voedingsmiddelen, kwaliteitscontrole van voedingsmiddelen, evenals het beheer van voedsel fabriekenEn methoden van marketing voedingsmiddelen.
In aanvulling op de microbiologische en chemische tests, techniek zullen de studentenEtenDe basisfenomenen die direct verband houden met de productie van voedingsmiddelen en hun eigenschappen te bestuderen.
Onderwijs Plan ministerie bereidt haar afgestudeerden om meerdere en gevarieerde taken uit te voeren in de voedingsmiddelenindustrie, die is veranderd in de industrie integreert de high - tech en meerdere processen op basis van technologie en chemie Alehioatin.
Food Engineering Department wordt gekenmerkt door het feit dat hun afgestudeerden in aanmerking komen om te werken op het gebied van biotechnologie (biotechnologie) engineering en voedingsindustrie .
Naast het werken in de verschillende takken van de voedingsindustrie en biotechnologie zullen afgestudeerden van de afdeling worden ook gekwalificeerd om te werken in de farmaceutische industrie en de cosmetica-industrie en op het gebied van onderzoek in de onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in de wetenschap en het leven en milieutechniek . Zoals in staat te werken in het onderzoek op de regeling van de voedingsindustrie en biotechnologie (Standards Institution) instellingen zullen zijn en in staat zijn om het werk zal worden in overleg met bedrijven die geïnteresseerd zijn in voeding en milieu ontwikkeling.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
Bachelor in voedselsysteem: management, duurzaamheid en technologieën
- Parma, Italië