We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Alberta University of the Arts

Alberta University of the Arts

Alberta University of the Arts

Invoering

AUArts erkent dat het berust op de traditionele grondgebieden van Verdrag 7 van het Blackfoot-volk. In de geest van onze inspanningen om verzoening te bevorderen, erkennen we de traditionele territoria en mondelinge praktijken van de Blackfoot Confederacy (Siksika, Piikani en Kainai), de Tsuut'ina (Sarcee), de Stoney Nakoda First Nations (Bearspaw, Chiniki en Wesley) , de Metis Nation (Regio 3) en al degenen die hun huis vestigen in de Treaty 7 regio van Zuid-Alberta.

Sinds 1926 heeft AUArts duizenden studenten geïnspireerd om hun dromen na te jagen.

Als enige toegewijde kunst-, ambachts- en designinstelling in Alberta zijn we er trots op een belangrijke rol te spelen bij het stimuleren van creativiteit en het stimuleren van innovatie in onze provincie en wereldwijd. Van onze academische programma's tot lokale gemeenschapspartnerschappen, er gebeurt veel bij AUArts - we hopen dat je met ons meedoet.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Calgary

    14 Avenue Northwest,1407, T2N 4R3, Calgary

    Vragen